paradise
paradise

«Paradise»-Madelen: – Noe av det verste som kunne skje

Deltakerne rystet over sjokk-exit i «Paradise Hotel».

I gårsdagens episode av «Paradise Hotel» så man at Kim Høgås Hansen og Niklas Vindel fikk et oppdrag mens de var på utflukt. Mens Niklas måtte bli igjen som «ånden» i lampa, skulle Kim dra tilbake til hotellet og få fire av de fem guttene til å gni på lampa.

Hvis han klarte oppdraget skulle Kim få fredning, og ånden fikk returnere til hotellet.

Parallellt har Niclas Wicksell fått et hemmelig oppdrag som går ut på å sabotere Kims plan. Klarer han ikke det, må han sjekke ut av hotellet.

– Kunne slengt masse dritt

Til «God kveld Norge» forteller Niclas at han ikke gjorde en veldig stor innsats for å sabotere oppdraget.

– Nei, jeg gjorde ikke så mye. Jeg ville at de nye gutta skulle få en fair sjanse. Jeg kunne selvfølgelig gått rundt og slengt masse dritt om Niklas, men jeg hadde ikke noe dritt å slenge. Dessuten gadd jeg ikke å bruke de to siste dagene på å stresse rundt, forteller han.

I kveldens episode ble det hele avgjort.

Før parsermonien må guttene gå frem én og én til lampa, og velge om de vil gni eller ei. Mikael Johnsson, Ole Christian Løvold og Daniel Glad velger å gni, og det blir til slutt Marius Hagen som må avgjøre utfallet.

Til stor forferdelse for Madelen Voreland Berås , Niclas sin partner, velger Marius å gni. Hun braser kjapt ut i gråt.

Deltakerne er i sjokk og vantro over at det er Niclas som må pakke kofferten.

Artikkelen fortsetter under bildet

paradise1
paradise1

Redd for å bli ditcha

Niclas sier at han foretrakk å ryke ut på den måten, istedenfor å ikke bli valgt av en partner.

– Det var en uskyldig måte å ryke ut på. Om jeg først skulle ryke ut, ville jeg heller ryke ut slik enn å ikke bli valgt av en jente. Det er kjipt å bli ditcha, sier Niclas til «God kveld Norge».

Deltakerne får såvidt summet seg, før de må sette i gang med parsermonien der nok en gutt må forlate hotellet sammen med Niclas.

Til slutt er det Maren Kallhovd som må velge mellom Marius og Daniel, og det er Marius som trekker det lengste strået. Sammen med Niclas må derfor Daniel sjekke ut av hotellet etter kveldens parsermoni.

– Verste som kunne skje

Det blir en tung avskjed for deltakerne.

– Å miste Niclas var noe av det verste som kunne skje her inne. Jeg følte jeg hadde funnet den jeg kunne trives med, også mister jeg han så uforventa. Det er så trist, sier Madelen etter sjokk-exiten.

Selv tar ikke Niclas så tungt på utstemmelsen.

– Det gikk helt greit. Jeg hadde vært der i seks uker, og målet med deltakelsen var å få en fantastisk opplevelse. Det følte jeg at jeg hadde fått, så no hard feelings.