NB. Må ikke publiseres før siste opptak NT. Daniel og Arman i «Norske Talenter»
NB. Må ikke publiseres før siste opptak NT. Daniel og Arman i «Norske Talenter»

Brast i gråt etter dommer-tilbakemeldinger

Følelsene tok overhånd for Arman (9) og Daniel (11) i «Norske Talenter».

Det er nok ikke så lett å holde følelsene i sjakk når man står foran tre strenge dommere som skal vurdere om du skal videre eller ei i «Norske Talenter».

For åtte år gamle Arman og elleve år gamle Daniel ble det hele litt overveldende. Se video ovenfor!

– To sjarmtroll

Begge to stilte til audition med dans, og denne fredagen skulle 100 talenter bli til 40 på dommercamp i Lillestrøm. Adil var den som bragte resultatet til de to guttene etter at de var ferdig med dansen.

– Dere to er sjarmtroll og dere stjal hjertene våre i Oslo. Problemet vi sitter med er at vi ikke er sikre på om dere er klare til å gå videre, eller om vi skal invitere dere igjen neste år, sa Adil til to tydelig spente unge dansere.

– Men sannheten er at ingen av oss klarer å vente til neste år, for vi skal se dere i seminfinalen i «Norske Talenter»! fortsatte han.

Adil om Arman: – Du er den mest funky åtteåringen jeg har sett

Tårene rant

Dermed er de to guttene videre til livesendingene som begynner neste fredag (29. april), og det gjorde sterke inntrykk. På vei av scenen etter å ha fått den gledelige beskjeden rant tårene, og de to guttene holdt seg for ansiktet mens de løp inn på bakrommet.

– Jeg er kjempeglad av hele mitt hjerte, sa Daniel.

Les også: «Norske Talenter»-Tord (10) sett over tre millioner ganger på YouTube

En annen som virket minst like hjertelig glad var Armans pappa, som forventningsfullt spurte «er du videre?» med en gang han så sønnen runde hjørnet.

– Ja, svarte Arman.

– Er du det?! Er du det?! nærmest ropte den ekstatiske faren.

Se hele videoen øverst i artikkelen.

Les også: – Jeg slet med å ikke grine

Hvordan Arman, Daniel og de andre talentene som står igjen gjør det live kan du se fredager fra 29. april klokken 19:30 på TV 2.

Les alt om «Norske Talenter» på programmets nettsider.