bruusgard (Foto: TV 2)
bruusgard (Foto: TV 2)

Henriette plaget av virussykdom under TV-innspilling

– Jeg trodde jeg bare hadde en vanlig forkjølelse.

TVNorge-programleder Henriette Bruusgaard har nettopp kjempet seg igjennom reality-serien «Camp Senkveld» på TV 2 med en virussykdom i kroppen.

– Det var ganske slitsomt. Jeg trodde jeg bare hadde en vanlig forkjølelse, og så viste det seg at det var et luftveisvirus, så det forklarte saken i forhold til at jeg ble ganske sliten på steder jeg ikke hadde trodd jeg skulle bli det, sier Henriette, som ikke var like glad i alle øvelsene hun måtte gjennom på «Camp Senkveld».

– Følte meg lite sexy

Særlig isbadingen var tøff å komme igjennom.

– Det jeg tenkte aller mest på var at jeg følte meg veldig lite sexy i den Speedo-badedrakten. Og så sto jeg litt i en artig positur, og Harald drev å kommenterte det. Jeg følte meg ikke så veldig vel da, innrømmer Henriette.

29-åringen har ledet to av TVNorges største suksesser i fjor, nemlig «Hvem kan slå Kjus og Aamodt» og «Alt for Norge». Den sistnevnte serien er nominert til tre «Gullruten»-priser.

Nå begynner snart innspillingen av andre sesong av serien, som kommer på skjermen til høsten.

Flørt med reality-deltaker

I fjor ble Henriette svært populær blant enkelte av guttene i serien, og hun ble til og med forsøkt sjekket opp.

– Matthew? Ja, jeg har chattet litt med ham på nettet. Han er kjempesøt, han. Hadde han bodd i Norge, så kanskje, smiler hun.

Men det er ikke bare deltakerne i «Alt for Norge» som lar seg sjarmere av søte Henriette. Suksessen på skjermen har ført til at mange gutter vil ha kontakt med den single jenta.

– Det blir litt mer enn vanlig, selvfølgelig. Det er sikkert noen flere som ser på meg. Sånn er det for alle som er litt synlige, at folk blir litt mer obs på det. Men jeg føler det er litt hva du gjør det til selv da, sier hun.

Og Henriette stresser ikke med å finne drømmemannen.

– Fortere enn svint så har man en eller annen type, så det er bare å kose seg med å kunne gjøre akkurat det man vil mens man kan, mener TVNorge-profilen.