Rudberg (Foto: Tangerud, Vidar)
Rudberg (Foto: Tangerud, Vidar)

Derfor endret Rune Rudberg sine sexvaner

– Du skal ikke tro på alt som står i Se og Hør.

Den folkekjære artisten og damebedåreren Rune Rudberg skal angivelig ha gått til sengs med over 1000 damer.

Selv svarte Rudberg på dette med å gi ut låten «1001,1002,1003» i 2007.

Tidligere denne uken var Rudberg gjest i «Trygdekontoret» på NRK3, hvor han avslørte han slett ikke er så ivrig i sengehalmen lenger.

Sluttet med «one night stands»

– Du har vel ligget med 1003 damer så vidt jeg har hørt. Hvordan føles du deg når du våkner med den 999 dama du har ligget med?, spør programleder Thomas Seltzer.

– Du skal ikke tro på alt som står i Se og Hør, svarer Rudberg .

Da programlederen lurer på hvordan Rudberg opplever det å våkne opp med en ny dame i senga, svarer artisten med en selvopplevd historie.

– Da jeg reiste rundt de første årene som artist og musiker var det veldig stas å ha draget. Du sto på scenen og var et midtpunkt. Men så var vi innom et sted 12–13 år senere for å høre på et annet band som spilte på et sted hvor vi hadde spilt mye. Og da ble jeg stående og tenke. Det er jo akkurat de samme damene som står foran scenen, men det er et nytt band og en ny vokalist, forteller Rudberg og fortsetter.

– Så tenkte jeg at det ikke var jeg som utnyttet meg av situasjonen, jeg ble jo kanskje like utnytta selv. Jeg skal ikke si at jeg ikke har vært borti damer etter det, men det er mer interessant med noen litt bortgjemte dådyrøyne bak i lokalet som det ikke er så mange av, sier Rudberg og legger til:

– Etter det, så har jeg sluttet å slippe gnage av meg armen for å ikke vekke noen om morgenen. Men det jeg synes er ganske kult å vite er at det ikke mange som jeg har vært i seng med bare en gang. Da må jeg jo ha gjort noe riktig første gang, sier artisten.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Rune Rudberg (Foto: TV 2/)
Rune Rudberg (Foto: TV 2/)

Pikenes Jens

Rudberg slo gjennom med landeplagen «Ut mot Havet» i 1988, og har siden til stadighet preget overskriftene i norske aviser og ukeblad.

Han har vært gift flere ganger, og har seks barn med seks forskjellige kvinner.

I et intervju med «God kveld Norge» i 2008 fortalte en åpenhjertig Rudberg at han hadde lagt skandalene bak seg.

– Det har blitt litt for mange folk i livet mitt nå, som jeg føler at jeg skuffer hvis jeg gjør noe. Jeg trives veldig godt med de og livet mitt nå. Og det virker som om de trives godt med meg, så da må jeg bare ta vare på det, sa Rudberg i intervjuet.