kristinkatt
kristinkatt

– Jeg tenkte at «Farmen» skulle bli en finfin slankekur

Kristin merker at hun ikke er så fast i fisken som hun skulle ønske. Se Kristins videodagbok!

I torsdagens episode av «Farmen» fikk vi se at Hanne valgte Kristin som førstekjempe. I kveldens episode skal hun velge andrekjempe, og både Siv, Runi og Synne er nervøse for at de skal bli valgt.

Hvem velger Kristin som andrekjempe? Stem nederst! – Jeg tenkte at «Farmen» skulle bli finfin slankekur. Det skjedde ikke. Tvert imot så har det ikke blitt noe trening slik som jeg er vant til.

Mer om kveldens episode: Må Kristin forlate Kim Sondre?

I Kristins videodagbok fra førstekjempehytta kan vi se at hun forteller at «Farmen» ikke har blitt den slankekuren som hun hadde antatt på forhånd.

– Jeg tenkte at «Farmen» skulle bli finfin slankekur. Det skjedde ikke. Tvert imot så har det ikke blitt noe trening slik som jeg er vant til. Jeg er vant til å bevege meg mye og være fysisk aktiv, trene mye og holde meg i form. Her inne gjør man det gjennom jobb, men det blir ikke helt det samme. Det blir ikke like effektivt. Så jeg merker jo at man kanskje ikke er så fast i fisken som jeg skulle øsnke, innrømmer Kristin fra førstekjempehytta.

Se video som ikke blir vist på TV øverst!

kristin2
kristin2

Kristin legger noe av skylden på kosten de har inne på «Farmen».

– Maten man spiser er veldig ensidig. Det er mye korn og poteter. Det blir mye karbohydrater. som blir lagert som sukker og dett når man ikke får brukt det. Det er tung kost den derre husmansskosten, fortsetter Kristin som likevel ikke har så mye å utsette på maten de spiser på gården.

– Det er ikke lov å klage på maten vi har hatt her inne for det har vært kjempebra. Nå er jeg veldig innhabil, men det er mye takket være Kims. Han har vært helt psycho kreativ på kjøkkenet. At det går an. Bare de småtingene med en teskje sukker i en ti-litersgryte med grøt. Det er helt vilt hva som har skjedd med smaksløkene, avslutter førstekjempen.