KOMFORTABELT: TV 2 programlederen liker å kle seg komfortabelt, og gir sine tips til hvordan man kler seg både behagelig og stilig i vår.
KOMFORTABELT: TV 2 programlederen liker å kle seg komfortabelt, og gir sine tips til hvordan man kler seg både behagelig og stilig i vår.

Dorthe Skappel: Slik blir du trendy og komfortabel

Få med deg Dorthes stiltips for en moteriktig vår.

«God Kveld Norges» programleder Dorthe Skappel er kjent for sine mange glamourøse antrekk på TV-skjermen.

Privat liker hun imidlertid å kle seg enkelt og komfortabelt, og hun deler gjerne noen stiltips med Happy-day.nos lesere.

Se intervju med Dorthe i videoen over.

Elsker 70-tallet

– Idag har jeg på meg min favoritt for tiden. Det er nesten som herreunderbukser, langt skritt og sig i rumpa. Det er det beste jeg vet å gå i, det er så deilig. Jeg er så glad for at den moten er her, sier programlederen, som selv har en egendesignet badetøykolleksjon på CVen.

Kolleksjonen, som bar navnet Betty, kom i juni 2009, og ble skapt for kvinner med former.

– Jerseykjolen er nøkkelplagg

– Hva bør man ha på seg hvis man både skal være trendy og komfortabel i vår?

– Da ville jeg gått for en lang jerseykjole, det finnes mange varianter, både de som skrår utover og de som er helt rette. Så kan man frekke den opp med et belte, en hatt eller noen kule smykker. Det er litt 70-talls, og jeg elsker 70-tallet, forteller Dorthe.

På bena ville hun gått for enkle, lave sko.

LES OGSÅ: Dette skal på føttene i sommer

– Jeg har anskaffet meg mine første lave ballerinas i år. Og så ville jeg kombinert med en fin håndveske, og da ville jeg valgt en fra Mulberry, avslutter Dorthe.