paris22
paris22

Her er Paris Hiltons hilsen til Thomas og Harald

Reklamerer for norsk konkurranse på Twitter.

Paris Hilton har tidligere vært gjest i «Senkveld» med Thomas og Harald på TV 2. Verdensstjernen, som har norske aner på Kløfta utenfor Oslo, var i fjor med i programmet direkte fra Hollywood.

I dag la Paris ut en hilsen til Thomas og Harald på mikrobloggersamfunnet Twitter, samtidig som hun reklamerer for en konkurranse på det norske nettsteder Solo.no

– Fin opplevelse

«Hey Thomas & Harald of «Senkveld TV 2». (Great norwegian tv-show). Get yourself a billboard on Sunset Blvd», skriver hun på sin Twitter-konto som følges av over 3,7 millioner mennesker verden over.

Prosjektleder for «Senkveld», Bård Eriksen kjente ikke til Twitter-meldingen da «God kveld Norge» tok kontakt, men han synes det er gøy at Paris tenker på Thomas og Harald når hun skriver om Norge på nettstedet.

– Det er moro at Paris som er en verdenskjent stjerne tenker på «Senkveld». At hun linker til oss, gir inntrykk av at hun hadde en fin opplevelse da hun var med i programmet i fjor, sier Eriksen.

Og den gode opplevelsen var gjensidig.

– Paris var proff og fin å jobbe med. Hun er en morsom dame, så dette er bare gøy, sier prosjektlederen som understreker at «Senkveld» ikke har noen tilknytning til soloreklamen hun linker til.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Parissenkveld
Parissenkveld

Norgesreklame

Hvorfor Paris reklamerer for den norske konkurransen på Twitter er ikke kjent.

Bak Twitter-oppdateringen er det skrevet «ad» («annonse, journ.anm.». Ringnes, som lager Solo, har ikke besvart «God kveld Norges» henvendelser torsdag morgen.

Tidligere i april sa markedssjef i Joakim Sande i Ringnes til E24.no at de ikke hadde umiddelbare planer om å lansere brusen i amerikanske butikkhyller.

– Fokuset vårt nå er å overbevise USA om vår visjon, men responsen hjemme er også kjærkommen, sa han.

Om dette er et reklameoppdrag for Solo, er det i så fall ikke første gang Hollywood-kjendiser gjør norske reklamer.

Tidligere har Pamela Anderson stilt opp i flere reklamer for Lefdal, mens Anna Anka har laget reklamefilm for matvarekjeden Prix.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Solo lanseres i USA, og at brusmerket ville innta Los Angeles med gigantiske Billboards.

– Vi syns Solo er verdens beste brus, og nå er det på tide å overbevise folk utenfor Norge om akkurat dét, sier daglig leder i Solo, Joakim Sande til na24.no

På solo.no på går for tiden en stor kampanje hvor brukere kan laste opp sitt eget bilde på store Billboards. Kampanjen ble opprettet i forbindelse med brusmerkets USA-lansering.