talenter (Foto: Thomas Reisæter)
talenter (Foto: Thomas Reisæter)

Anders (11) slår seg løs i «Norske Talenter»

– Det verste som kan skje er hvis jeg mister trommestikkene.

I kveld sendes det siste auditionprogrammet av «Norske Talenter 2011». Siste by ut er Trondheim, og blant de som har meldt seg på er 11 år gamle Anders Aune.

Se «Norske Talenter»-auditions fra Trondheim

Anders har spilt trommer siden han var syv år gammel. Nå vil han vise seg frem på «Norske Talenter»-scenen foran dommerne Mia Gundersen, Alex Rosén og Adil Khan.

– Jeg har meldt meg på «Norske Talenter» for da får jeg en utfordring til å bli bedre til å spille. Den største drømmen min er at jeg får spille med flinke musikere og spille bra musikk med dem.

Å spille trommer uten backingband er ingen dans på roser. Man må være rytmisk, kreativ og underholdnende. Anders gleder seg til å opptre, men er småbekymret for én ting:

«Norske Talenter»-dommerne Adil Khan, Mia Gundersen og Alex Rosén.
«Norske Talenter»-dommerne Adil Khan, Mia Gundersen og Alex Rosén.
– Det verste som kan skje er hvis jeg mister trommestikkene.

Flere talenter

I kveldens program får vi også møte de 16 jentene i Intros Cheer Crew, sangeren Simen som skal fremføre Bryan Adams-slageren «Summer of 69», sangduoen Sunniva Unsgård og Are Hembre, gruppa 20MoFo som rapper på selvlaget språk.

Etter pausen med 21-nyhetene blir vi med til dommercampen på Lillestrøm. Her får vi se hvem som går videre i kategoriene popping og instrument. Dansegruppene får utdelt oppgavene sine. Neste del av dommercampen sendes fredag 22. april.

De aller flinkeste skal få opptre i livesendingene som starter på TV 2 fredag 29. april.

Se «Norske Talenter» fredager klokken 20.00 på TV 2!