Are og Sunniva i «Norske Talenter»
Are og Sunniva i «Norske Talenter»

– Perfekt på alle måter

Det mener Mia Gundersen om Sunniva og Ares fremføring av «The Prayer». Se den her!

Sunniva Unsgård og Are Hembres «Norske Talenter»-fremføring av «The Prayer» tok hele salen med storm denne fredagen. De to stjørdalingene fikk stående applaus etter opptredenen, og Mia Gundersen var full av lovprisning. Se auditionen og dommernes tilbakemeldinger ovenfor!

– Dette var perfekt på alle, alle måter! Det var nydelig levert. En ting er at dere er veldig dyktige teknisk, men det er det mange som er. Men dere tar oss og fyller dette rommet med sangen deres. Dette er talenter, folkens! utbryter Mia når sangen er ferdig.

Drømmer om Royal Albert Hall

Are mener sangvalget er viktig, og han forteller før han går på scenen at han håper opptredenen fører til større ting.

– Sangen representerer så mye følelser, du kan sammenligne det med livet. Jeg håper veien fører til noen store scener etterhvert, Royal Albert Hall (konsertscene i London, journ. anm.) og sånne ting for å synge med store ensembler. Det hadde vært artig, sier han.

Og skal man tro dommerne rett er ikke de store scenene en umulighet for de to talentene.

– Ikke bare tar dere oss, dere drar hele bagen. Dere er perfekt i tonen, det er ingen sure miner. Jeg gleder meg til å se hva mer dere kan! sier Alex Rosén.

– Går ikke an å finne feil

Adil er enig i Mias beskrivelse av perfeksjon.

– Tusen takk for at dere meldte dere på! Dette trengte vi. Det var helt fantastisk, det går ikke an å finne en liten feil engang. Perfekt, mener han.

Se hele auditionvideoen til Sunniva og Are øverst i artikkelen.

Og med et enstemmig ja fra alle tre dommere går duoen videre til dommercampen vi fikk se en smakebit av i kveldens program. Her skal talentene kjempe om hvem som går videre til de direktesendte finalene som begynner 29. april.

Les flere nyheter om «Norske Talenter» på programmets nettsider.