jeanette
jeanette

– Maren ble for klengete

Paradise-kim var uvitende om Marens følelser for ham.

I kveldens episode av «Paradise Hotel» blir det drama når Kim Høgås Hansen og Nicklas Wicksell går inn for å skape liv i campen.

– Det begynte rett og slett å bli litt kjedelig inne på hotellet så jeg og Nicklas bestemte oss for å lage litt liv. Jeg ante virkelig ikke at det skulle bli så utrolig mye drama ut av dette her, sier Kim til «God kveld Norge»

Ble klengete

Dramaet startet da Kim begynte å kline med Jeanette Ervall , noe som flørte til at Maren Kallhovd , som tilsynelatende har fått følelser for Kim, reagerte sterkt. Men kim mener selv at han ikke var klar over at Maren hadde fått følelser for han.

– Jeg ante virkelig ikke at Maren hadde følelser for meg. Hun fortalte aldri meg det. Hun snakket bare om det til de andre jentene. Maren burde heller ha tatt en samtale med meg om det, selv om jeg er litt glad hun ikke gjorde det også, for da ville det bare blitt kaos, forteller han

Kim har i tidligere episoder antydet at forholdet mellom han og Maren begynte å bli slitsomt.

– Jeg gjorde det hele tiden klart for Maren at jeg ikke ville ha følelser for noen inne på hotellet. Jeg hater egentlig drama, selv om det kanskje ikke virker sånn akkurat i dagens episode, men jeg gjør det og det at jeg og Maren rotet i fylla det var greit, men når det ble mas mens vi var edru også, da ble hun for klengete, sier Kim

Guttene har skylda

– Folk må seriøst chille. Maren fløy jo rundt og klina med alle der inne på hotellet. Ikke visste jeg at det skulle bli så mye drama for at jeg rota med ei anna. Det var uansett ikke meningen å såre noen, sier han.

Kim synes reaksjonene rundt det som skjedde ble veldig overdrevet og ønsker sterkt å påpeke at dette ikke er Jeanette sin feil.

– Jeg synes det er trist at dette gikk utover Jeanette. Hun hadde egentlig ingenting med det her å gjøre. Det var jeg og Nicklas som ville skape litt kaos. Noe vi tydeligvis klarte veldig bra, avslutter er lattermild Kim til «God kveld Norge»