HUMOR: Robert Stoltenberg blir å se  i nytt rollesirkus til høsten. (Foto: Ole Morten Myrvoll, © ps)
HUMOR: Robert Stoltenberg blir å se i nytt rollesirkus til høsten. (Foto: Ole Morten Myrvoll, © ps)

Robert Stoltenberg i nytt rollesirkus

Gjør TV-comback på NRK til høsten.

Komiker Robert Stoltenberg ble elsket av det norske folket med sine mange humoristiske rolletolkninger i «Borettslaget» som gikk på NRK fra 2002.

Stoltenberg fortalte til «God Kveld Norge» i høst at han savner rollefiguren «Narvestad».

Nå blir han å se i en ny humorfigur på NRK.

NRK er nemlig i full gang med innspillingen av humordramaserien «Småbyliv», der Stoltenberg i kjent stil er hovedkarakteren i et humorfylt rollesirkus.

Les også: Robert Stoltenberg vurderer ny TV-serie

Denne gangen med profesjonelle skuespillere

I serien «Småbyliv» møter publikum særegne folk med historier som krysser hverandre på forskjellig vis. Stoltenberg selv spiller de fire hovedkarakterene, men til forskjellen fra serien «Borettslaget», er flere av medspillerne denne gangen profesjonelle skuespillere.

– Det er alltid spennende å gå i gang med nye fortellnger og karakterer. Nå har vi fullt fokus på opptak, noe som er både krevende og fantastisk morsomt. Håper selvfølgelig at dette blir noe TV-seerne kommer til å glede seg over, sier Robert Stoltenberg til Kampanje.no.

Kvinnen bak mange av NRKs humorister

Det er Marit Åslein som har regien på serien. Hun er kvinnen bak mange av NRKs fremste humorister. I det siste har hun stått bak Linn Skåber-serien «Hjerte til hjerte» som vant «Gullruten» for beste nyskapning i 2007, og som i år er nominert i klassen for «Beste humorprogram».

Hun hadde også regi på de første episodene av «Borettslaget».

Serien produseres i sommer blir å se på NRK1 til høsten, i følge Kampanje.