Patrick Vieira (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Patrick Vieira (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Vieira til TV 2 Sporten: – Håper Arsenal snyter United for troféet

Arsenal har fortsatt en spesiell plass i Patrick Vieiras hjerte.

Manchester (TV 2 Sporten): 34-åringen var under Arsene Wengers vinger fra 1995-2006. Nå håper franskmannen at Arsenal går til topps på bekostning av United.

- Hjertet mitt håper på Arsenal. Tittelen står mellom Arsenal og United, men det er fremdeles helt åpent, mener Vieira.

Selv er han skuffet over sin egen sesong med Manchester City. Tross flere gode opptredener i FA-cupen har midtbaneveteranen bare startet tre Premier League-kamper denne sesongen.

– Vanskelig og frustrende
- Det er vanskelig og det har vært frustrerende for jeg har så klart hatt lyst til å spille mer. Jeg er 34 år nå og det å spille en kamp nå og da er veldig vanskelig, sier Vieira til TV 2 Sporten.

Kontrakten hans med City går ut etter denne sesongen, men foreløpig har han ikke blitt tilbudt noen ny.

- Nei, det er nok for tidlig. Mitt og klubbens mål er å vinne en medalje, men etter det så får vi se hva som skjer.

Topp fire
Sesongen har nok heller ikke blitt helt som fansen forutså denne sesongen. Det var rettet store forventninger til Roberto Mancinis menn, men nå må blåtrøyene kjempe om en mesterligabillett istedet for det gjeveste trofeet. Allikevel mener Vieira at City har oppnådd mer enn noen kunne forvente på så kort tid.

- Vårt mål er topp fire. Jeg tror folk glemmer at for tre-fire år siden spilte City for å unngå nedrykk og ikke lenge etterpå forsøkte vi å kjempe om ligatrofeet. Det er en fantastisk bragd de siste to-tre årene, sier Vieira.