«THE FIRST LADY»: Lene Nystrøm viser frem sin nye tatoveringer, «The First Lady» til Jan Thomas i kveldens episode av «Happy Day».
«THE FIRST LADY»: Lene Nystrøm viser frem sin nye tatoveringer, «The First Lady» til Jan Thomas i kveldens episode av «Happy Day».

Hva er det Lene har på armen?

Lene Nystrøm tok med selvtilliten inn til tatovøren, og foreviget sin posisjon som førstedamen av stil. Se video!

I kveldens episode av «Happy Day» møter Jan Thomas Lene Nystrøm i København, og moteikonet viser hvorfor hun er «first lady of style».

Førstedamen av pop og stil

Lene Nystrøm er en norsk sanger og musiker som fikk sitt gjennombrudd på slutten av 90-tallet med popgruppen «Aqua». Lene er kjent både for sin karriere innen musikk, og for sin deltakelse i diverse filminnspillinger og tv-show. Hun er også et ettertraktet og internasjonalt moteikon.

Lene bor nå i København med sin danske ektemann og deres to barn. Musikken har fortsatt en stor plass i Lenes liv, og hun er for tiden aktuell med ny video og turné. I tillegg til musikken har Lene satset stort på en karriere innen film, og hun er for tiden aktuell i Varg Veum-filmen «Dødens Drabanter».

EN MILLION DOLLAR: Jan Thomas mener Lene Nystrøm ser ut som en million dollar i ett av hennes mange antrekk.
EN MILLION DOLLAR: Jan Thomas mener Lene Nystrøm ser ut som en million dollar i ett av hennes mange antrekk.

Ny tatovering

– Dette føles som en ordentlig date. Jeg føler meg som en tenåring, og det er en kombinasjon av hvem du er og hvor vakker du er. Du er jo en av de få ekte popstjernene sier Jan Thomas, etter at han har blitt ønsket velkommen til København av Lene.

Og i ekte popstjernestil elsker Lene å sjokkere, denne gangen med en manifestasjon av sin posisjon som førstedamen av stil.

– Nå må du se, jeg fikk tatovert denne i går, sier Lene, og viser frem en splitter ny tatovering på håndleddet med påskriften «The First Lady».

– Jeg tenkte at nå skal jeg ta selvtilliten med inn til tatovøren, også fikk jeg laget denne.

– Men det er du jo! First lady of style, first lady of pop, sier Jan Thomas.

Ser ut som en million dollar

– Jeg har tatt med meg noen bilder, kan du fortelle meg litt om dem, spør Jan Thomas.

For moteikonet har ved flere anledninger høstet høye terningkast fra kjendisstylisten. Og bildene lyver ikke.

– Her smeltet jeg, sier Jan Thomas, henvist til Lenes antrekk under en filmpremiere i Haugesund.

– Du klarer å få en helt enkel sort kjole til å se ut som en «million bucks».

– Film er veldig forskjellig fra musikk. Jeg føler meg fortsatt nyfødt på film, og vil ikke stikke meg for mye ut eller lage for mye bråk i klesveien, forteller Lene.

– Men skal det være noe enkelt så blir det med en tvist, som for eksempel et par sko med leopardmønster.

VINTAGE: Lene Nystrøm viser Jan Thomas sine favorittbutikker i København.
VINTAGE: Lene Nystrøm viser Jan Thomas sine favorittbutikker i København.

Har fått stylist

Lene tar Jan Thomas med på shopping i København, og viser ham sine butikkhemmeligheter. Hun innrømmer at hun er en stor fan av vintage, noe som speiles i hennes unike stil. Men det har blitt lite shopping i det siste. Lene har nemlig fått seg stylist.

– Jeg har fått hjelp i klesveien slik at jeg kan konsentrere meg om sceneopptreden og musikken når jeg har konsert. Jeg vet at det er et luksusproblem, sier Lene, og ler.