Enzo Zidane (Foto: Enfoque/Stella Pictures)
Enzo Zidane (Foto: Enfoque/Stella Pictures)

– Zidanes sønn aktuell for sensasjonell overgang til Old Trafford

Zidane junior kan ende opp på Old Trafford neste sesong.

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson skal være svært interessert i å hente Enzo Zidane, sønnen til den legendariske franske fotballstjernen Zinedine, til Old Trafford i sommer.

LES OGSÅ: Zidanes sønn tatt ut til Spanias landslag
LES OGSÅ: Se hvorfor Spania vil ha Enzo Zidane på sitt landslag

16 år gamle Enzo Zidane spiller for tiden for ungdomslaget til pappa Zinedines klubb Real Madrid.

Ifølge den italienske sportsavisen Gazzetta dello Sport har Real Madrid blitt enig med den belgiske klubben Standard Liege om å låne ut stortalentet neste sesong. Real Madrid satser på at spill i belgiske Jupiter League vil være perfekt for den videre utviklingen til Zidanes sønn.

Enzo Zidane (Foto: Enfoque/Stella Pictures)
Enzo Zidane (Foto: Enfoque/Stella Pictures)

– Tilbud fra Juventus og Manchester United
Overfor avisen bekrefter imidlertid anonyme kilder i Real Madrid at Manchester United har vært i kontakt med Enzo Zidane, og at supertalentet skal være interessert i en overgang til den engelske storklubben i sommer.

Men det er ikke bare Manchester United som ligger paddeflate etter Zidanes sønn. Han skal også ha mottatt et konkret tilbud fra italienske Juventus.

Til syvende og sist er det pappa Zinedine Zidane som har det avgjørende ordet. Fotballegenden skal først og fremst ha rådet sønnen til å holde seg i Real Madrid, men skal samtidig ha åpnet for at Enzo Zidane kan prate med både Manchester United og Juventus om hva de kan tilby ham for å utvikle seg videre i karrieren.

Foreløpig er opplysningene til Gazzetta dello Sport ikke bekreftet fra offisielt hold – så det gjenstår å se om Zidane junior virkelig ender opp på Old Trafford.

Former French national team football player Zinedine Zidane
  plays the ball during a friendly indoor soccer match between the Algeria
  team of 1982 and the French team of 1998 at la Coupole indoor stadium,
  on March 1, 2010 in Algiers. AFP PHOTO / FAYEZ NURELDINE
Former French national team football player Zinedine Zidane plays the ball during a friendly indoor soccer match between the Algeria team of 1982 and the French team of 1998 at la Coupole indoor stadium, on March 1, 2010 in Algiers. AFP PHOTO / FAYEZ NURELDINE

Stortalent
Den franske TV-kanalen TF 1 har tidligere vært på besøk i Spania og sett Zinedine Zidanes sønn på nært hold og spør seg om Zidane junior en gang kan bli like god som faren, eller om oppmerksomheten han har fått er ren mediahype.

I løpet av kampen viste Enzo noen prov på sitt talent og noterte seg blant annet for scoring.

Se reportasjen fra franske TF 1 i videovinduet under: