Erik Huseklepp, Riccardo Montolivo (Foto: Lapresse/Ap)
Erik Huseklepp, Riccardo Montolivo (Foto: Lapresse/Ap)
Erik Huseklepp (Foto: Lapresse/Ap)
Erik Huseklepp (Foto: Lapresse/Ap)

– Bari-fansen er delt i synet på Huseklepp

Huseklepp strever med å unngå floppstempelet i italia, skriver italiensk fotballnettsted.

Erik Huseklepp har fortsatt til gode å score mål for Bari etter overgangen fra Brann i sommer. Lysluggen fra Bergen har fått spilletid i syv kamper for tabelljumboen i serie A så langt, men har ennå ikke fått spille samfulle nitti minutter.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Selv om han ikke har funnet scoringsformen for Bari, får Huseklepp det til å stemme bedre på landslaget. Senest da han scoret det viktige 1-1-målet i EM-kvalifiseringskampen mot Danmark 26. mars.

Les mer: Her redder Huseklepp nasjonens ære 

26-åringens manglende scoringsform i serien har satt tålmodigheten til Bari-fansen på prøve, skriver det italienske fotballnettstedet Tutto Mercato.

Nettstedet skriver at Huseklepp har klart å kapre hjertene til deler fansen gjennom en del friske opptredener i det siste, men at ikke alle er like begeistret for nordmannen.

Enkelte av supporterne skal ikke være overbevist om at Huseklepp passer inn i den italienske spillestilen.

– Fansen er delt i synet på om Huseklepp er enda en flopp-signering av (Vincenzo) Matarrese (klubbpresident i Bari, journ.anm.), og mange forventer at han snart begynner å vise de kvalitetene som han allerede har vist på landslaget, heter det på nettstedet.