mourinho
mourinho

– Mourinho planlegger bud på Serie A-stjerne

Real Madrid vil punge ut med 240 millioner kroner for ny midtbanespiller.

José Mourinho skal ha bestemt seg for å kjøpe en ny midtbanespiller i sommer og har rettet blikket mot Serie A – en liga han kjenner godt fra sin tid i Inter.

Real Madrid skal være villig til å tilby Roma 30 millioner euro – eller rundt 240 millioner norske kroner – pluss midtbanespilleren Fernando Gago i bytte for å sikre seg Daniele De Rossi, ifølge spanske medier.

Jakter på ny midtbanespiller
Mourinho ønsker å hente en ny midtbanespiller i verdensklasse som kan spille sammen med Xabi Alonso, og valget skal ha falt på 27 år gamle De Rossi.

Sport.es hevder at Romas eier Thomas DiBenedetto vil gå med på et salg av den italienske landslagsspilleren for å sikre kapital til å hente nye spillere.

«The Special One» kjenner godt til De Rossis kvaliteter. Mourinho forsøkte også i sin tid å hente midtbanespilleren til Inter, men da nektet Roma å selge til Serie A-rivalen.

Daniele De Rossi (Foto: Gregorio Borgia/Ap)
Daniele De Rossi (Foto: Gregorio Borgia/Ap)

Ny trener kan bli avgjørende
Et eventuelt salg av De Rossi kan imidlertid være avhengig av hvem som overtar som hovedtrener for Roma neste sesong. Romas nåværende vikartrener Vincenzo Montella har en kontrakt som strekker seg ut mai, og det er forventet at Roma vil anisette en ny, profilert trener til sommeren.

De Rossi har scoret to mål på 25 ligakamper for Roma denne sesongen.

Roma, hvor også nordmannen John Arne Riise spiller, ligger for øyeblikket på 7. plass i Serie A – seks poeng bak byrival Lazio og Udinese på fjerdeplass.