Roberto Mancini (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Roberto Mancini (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Mancini: – Jeg gjorde en feil

City-manageren beklager tapet mot Liverpool, men italieneren sier ikke hva han følte han gjorde galt.

Et svært tamt City-lag tapte 3-0 mot Liverpool på Anfield mandag kveld. Etter kampen tok Manchester Citys manager Roberto Mancini på seg skylden for den svake opptredenen, men han vil ikke si hva han følte gikk galt mot Andy Carroll og co.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– I kveld gjorde jeg en feil. Vi kan gjøre ting bedre, og i kveld var det min feil, sa City-manager Mancini kryptisk etter kampen.

– Jeg beklager ovenfor fansen. Vi startet ikke å spille før etter 20 minutter. Liverpool hjemme er et vanskelig lag å møte hjemme, legger han til.

Tøff som innrømmer feil
– Han er tøff som går ut og innrømmet at han gjorde en feil, men dessverre forklarer han ikke hva han mener med det, sier tidligere Manchester City-spiss og TV 2s Premier League-ekspert Uwe Rösler.

– Gjør to feil
Phil Thompson er uenig, og mener italieneren gjør ting verre ved å innrømme at han gjort feil uten å forklare hva som var galt.

– Jeg synes han gjør to feil. For det første tok han ut feil lag i kveld, og for det andre gjør han en feil ved å komme ut etter kampen og si det han sier. Han burde holdt det for seg selv, og alle lurer på hva som var galt, sier Liverpool-legenden.

Forsinket til Anfield
I et intervju med The Guardian, valgte imidlertid Mancini å utdype noe av selvkritikken. Han mener City ikke hadde en optimal oppladning til kampen, ettersom laget ikke ankom Anfield før en time før kampstart.

– Vi var ikke veldig godt forberedt til denne kampen. Det faktum at vi ankom sent var nok en årsak til det. Vi trodde kanskje at vi kunne vinne denne kampen selv om vi ikke ytte hundre prosent. Men det er ikke sånn fotballen fungerer. Jeg lærte noe om meg selv i dag. Jeg har lang erfaring, så det var min feil, ikke spillernes. Jeg er sikker på at vi vil kvalifisere oss til Champions League og nå finalen i FA-cupen, sa Mancini.