sturla til nett (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)
sturla til nett (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)

Sturla Berg-Johansen gjør comeback på TV 2

Varslet sin exit i februar, men allsang lokket programlederen tilbake til TV-skjermen.

I februar annonserte Sturla Berg-Johansen at han skulle slutte i TV 2, dette til tross for at han hadde fått tilbud om drømmejobben.

– Det programmet jeg ble tilbudt, var den typen program jeg gikk og drømte om lenge før jeg begynte med TV. Men det kom, for min del, ett år for sent. Akkurat nå har jeg ikke mer energi til å gjøre et slikt program, sa han den gang til «God kveld Norge».

Nå skal han imidlertid returnere til TV 2-skjermen, denne gang som programleder sammen med Katrine Moholt i «Allsang på grensen», melder Halden Arbeiderblad.

– Gleder oss

Hvor mange program Sturla vil medvirke i, eller om det blir flere mannlige medprogramledere som i fjor, er foreløpig ukjent. Prosjektleder Bård Eriksen i TV 2 sier imidlertid at de gleder seg stort til å ha Sturla med på laget.

– Vi er veldig glade for å ha fått Sturla som programleder sammen med Katrine. Han er god til å synge, en god entertainer, samt en utrolig dyktig programleder, så det er supert å ha ham med på laget, sier han til «God kveld Norge».

De første artistnavnene vil trolig bli sluppet før 1. mai, og første Allsang på grensen vil gå av stabelen i Halden 22. juni.

Katrine Moholt- Allsang på grensen 2010
Katrine Moholt- Allsang på grensen 2010