aer lingus (Foto: Niall Carson/Pa Photos)
aer lingus (Foto: Niall Carson/Pa Photos)

Flyvert klikket på jobb etter å ha spist hasjkake

Ble paranoid og fikk vrangforestillinger mens flyet var i luften.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En flyvert i det irske flyselskapet Aer Lingus fikk sparken da han begynte å oppføre seg merkelig under en flytur mellom San Fransisco og Dublin i 2009. Nå går han til søksmål mot sin tidligere arbeidsgiver, skriver Independent.

Ble paranoid

Miguel Saez Sanchez (32) hadde kvelden i forveien festet sammen med venner i Los Angeles. Festen ble av det fuktige slaget, og Sanchez satte til livs flere drinker. I tillegg hadde han spist slankepiller og da han i løpet av kvelden også fortærte en hasjkake, ble det for mye for mannen.

For selv om han følte seg i fin form neste morgen, var han alt annet enn egnet til å fly da flyet han jobbet på tok av.

Sanchez fikk vrangforestillinger om at ansiktet hans var dekket av fluer og lus og trodde passasjerene tok bilder og lo av ham. En kollega reagerte naturlig nok på Sanchez oppførsel.

– Galskap

Ifølge henne virket han litt oppbrakt, men ellers normal, da han kom på jobb. Men da flyet tok av, begynte han å gråte og sa at passasjerer var blitt plassert i flyet av flyselskapet for å spionere på ham.

Etter den absurde episoden ble Sanchez oppsagt på dagen, men han mente seg usaklig oppsagt og gikk til søksmål. Fredag var det en høring i saken, men mye tyder på at den ikke gikk Sanchez vei.

– At en av besetningen får i seg hasj, slankepiller og alkohol er intet mindre enn galskap på det mest vanvittige. Sanchez har utelukket seg selv fra å reise med fly på noen annen måte enn som passasjer, sier Tom Mallon i Aer Lingus.

– Visste ikke det var hasjkake

Selv hevder Sanchez at han var fullstendig uvitende om at det var hasj i kaken han spiste. Han visste heller ikke at flyselskapet ikke tillater at de ansatte spiser slankepiller.

En avgjørelse i saken er ventet om to måneder.