Tor Odvar Moen (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Tor Odvar Moen (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)

Larvik frykter ikke Balkan-støyen

Larviks håndballjenter er ikke skremt før turen til Montenegro. Laget er svært nær en finale i mesterligaen.

Se Buducnost - Larvik direkte på TV 2 Zebra eller i vårt kampsenter søndag kl. 19.00.

Stemningen i håndballhaller på Balkan er ofte av det småeksplosive slaget, spesielt når det står om finalebilletter til mesterligaen.

Det blir overfylt på tribunene i returkampen mot Buducnost Podgorica søndag. De franske kvinnelige dommerne, Charlotte og Julie Bonaventura, kommer til å få en vrien oppgave. Hjemmepublikummet vil bruke alle triks for å påvirke kamplederne.

- Vi forbereder oss på vanlig måte. Vi har blitt såpass rutinerte at vi ikke bryr oss om publikumsstøy. Vi var der nede i fjor (Larvik-seier 27-23), og da ble vi tatt imot på en perfekt måte. Trykk i hallen er bare artig, sier trener Tor Odvar Moen til NTB.

LHK blir borte i fem dager. Dermed kan spillerne endelig se for seg å kunne sove ut etter en bortekamp. Vanligvis er det opp et sted mellom 03.00 og 05.00 for å rekke en tidlig flyavgang.

- Nei, dette er definitivt ingen kommandotrip. Det er ikke enkelt å flytte 20 personer til Montenegro opp mot påske, med relativt kort tid til bestilling av reise. Vi reiser på fredag og returnerer på tirsdag, sier Moen. (©NTB)