utf111
utf111

– Jeg nekter at en inntrenger skal vinne Farmen

Utfordrerene skaper «Farmen»-krangel.

I kveldens episode av «Farmen» dukker tre nye deltakere opp i programmet. Utfordrerene Jan Rudi Bendiksen, Egil Wiken Sunde og Hanne Eggen Skaufel blir godt mottat på gården av enkelte av deltakerne, mens andre slett ikke er like glade for å gå flere konkurrenter inn på gården.

Artikkelen fortsetter under bildet.

farmen-utfordrere-hanne jan rudi egil
farmen-utfordrere-hanne jan rudi egil

Morten Emil Bergan er slett ikke interessert i at utfordrene skal vinne «Farmen», og mener det de som har vært på gården siden første dag må bli enige sammen om hvem av de tre deltakerne de vil ha med videre. Han mener også at den utvalgte må velges til førstekjempe.

Skal ikke vinne

– En ting jeg nekter å være med på, det er at en utfordrer skal vinne Farmen. Uansett hvor hyggelige og flotte vesener de er, hvor flinke de er til å jobbe. Jeg nekter for at en inntrenger skal vinne Farmen, sier Morten Emil i kveldens program.

Artikkelen fortsetter under bildet.

morten-emil-hengekøye farmen
morten-emil-hengekøye farmen

Han får støtte fra Kristin Glück Evensen.

– Vanligvis er jeg veldig imøtekommende når jeg møter nye mennesker. Men nå er jeg skikkelig bitchy fra starten av. Lite imøtekommende. Må ikke komme her og komme her. Jeg har litt ambivalent forhold til disse utfordrerne merker jeg, sier Kristin i programmet.

Uenig

Hanne Linnesholm er tydelig glad for å få nye mennesker til gården, og er slett ikke like ivirg på å få utfordrerene ut ved første anledning.

– Morten Emil sa aldri direkte til meg at vi måtte bli enige om hvem vi ville ha med videre, og jeg tror det ble litt hauset opp. Men jeg mente at hver og en måtte få bestemme selv på fritt grunnlag hvem de ville ha med videre. Vi hadde alle forskjellige interesser der inne, og som jente hadde jeg jo andre interesserer enn mange av guttene, sier Hanne til «God kveld Norge».

Forandret mening

Til «God kveld Norge» utdyper Morten Emil at han hadde inntrykk av at alle deltakerne var innstilt på at utfordrerne skulle ut så raskt som mulig, men at mange av de andre deltakerne forandret mening.

– Jeg var veldig opptatt av at en person som hadde vært på gården i 10 uker skulle vinne. Utfordrerene var alle fantastiske mennesker, men det var ikke det som var avgjørende der inne på det tidspunktet. Dette var et av konkurransetilfellene, og jeg mente det hadde vært feil om en av utfordrerene skulle vinne, sier han.