andydzeko (Foto: TV 2/Grafikk)
andydzeko (Foto: TV 2/Grafikk)

To spisser, 550 millioner, null mål

I kveld jakter både Andy Carroll og Edin Dzeko sin første Premier League-scoring for sin nye klubb.

Se Liverpool - Manchester City direkte på TV 2 Premier League HD 1 eller i vårt kampsenter fra klokken 20.30

Andy Carroll (22) og Edin Dzeko (25) ankom henholdsvis Liverpool og Manchester City til stor ståhei i januarvinduet denne sesongen. Spillerne kostet til sammen nærmere 550 millioner norske kroner.

Litt over to måneder senere møtes spissene til duell på Anfield, og enda har ingen av dem notert seg for en Premier League-scoring for sin nye klubb.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Det skal sies at Carroll ankom Liverpool skadet, og har virket kamprusten i sine første fem seriekamper i den røde trøyen.

Før overgangen til Merseyside-klubben rakk 22-åringen å score 11 ganger for Newcastle.

Edin Dzeko har scoret i andre turneringer for Manchester City, og han har bidratt til at laget foreløpig ligger an til å klare målet om en Champions League-plassering.

Bosnieren har spilt åtte kamper for Manchester City, og Roberto Mancini er sikker på at spilleren kommer til å bli svært nyttig for laget fra Eastlands.

– Jeg er 100 prosent sikker på at han vil vise seg fra sin beste side neste sesong, fordi da kan vi bygge laget vårt rundt ham, sier Mancini ifølge Daily Mail.

– Han er avhenging av vinger som kan legge gode innlegg til ham. Det er normalt for nye spillere å ha litt startproblemer, legger han til.