sp45dabb (Foto: Poppe, Cornelius, © JFE)
sp45dabb (Foto: Poppe, Cornelius, © JFE)

Barne-tv-Asgeir bor fremdeles med eks-kjæresten - tre år etter bruddet

– Hun er en bra dame.

I 2008 avsluttet barne-tv-stjernen Asgeir Borgermoen forholdet med kjæresten Solveig Jarmann Larsen. De to hadde da vært sammen i syv år.

– Veldig enkelt

I TVNorge-programmet «4-stjerners middag», røper Asgeir hvordan de to løser det å bo under samme tak på tross av bruddet til sine middagsgjester Ingebrigt Steen-Jensen, Gunhild Lærum og Inger-Lise Hansen.

– Går det bra å bo sammen med en eks-kjæreste når du skal ha en ny kjæreste i huset og «wine og dine» henne, lurer middagskollega Ingebrigt Steen-Jensen på i programmet.

vlcsnap-243360 (Foto: TVNorge)
vlcsnap-243360 (Foto: TVNorge)

– Det er veldig enkelt. Av respekt for den eks-kjæresten, men også av respekt for den du eventuelt får et forhold til, så gjør du ikke det mens den andre er i huset. Det er veldig enkelt, sier Asgeir Borgermoen.

– Bra dame

På tross av at de to ikke lengre er sammen, er Asgeir svært glad i sin tidligere kjæreste.

– Det er et menneske du har veldig omsorg for, og du bryr deg veldig mye om dette mennesket. Og du kjenner dette menneske veldig godt, men du er ikke kjærester lengre. Den biten er ikke der. Men omsorgsbiten er virkelig der ennå. Så er hun er en bra dame. Morsom og kul og hyggelig, sier Asgeir.

Utelukker ny romanse

Han utelukker at han og Solveig skal finne tilbake til hverandre på at nåværende tidspunkt.

– Er det helt utenkelig at det kan skje på nytt, spør KrF-politiker Inger Lise Hansen.

– Per nå er det det. For vi tenker ikke de tankene i det hele tatt. Man er hver på sin dateside. Og det er ikke verre enn at vi snakker om det. Men det er viktig at man har disse klare fulle respekten for den andre, fastholder Asgeir.