TrineGrung (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
TrineGrung (Foto: Glenn Svendsen, © ps)

Trine Grung anmelder sex-sjikane

Fikk nok av slibrige sex-sms.

Den tidligere programlederen Trine Grung hevder å i lengre tid ha blitt sex-sjikanert på det groveste av en anonym person. Nå anmelder hun personen og håper politiet ser alvorlig på saken.

– Jeg har lenge mottat sms´er fra ulike nummer. Meldingene er av seksuell art, forteller Trine til «God kveld Norge».

Hun har skrevet om sex-trakasseringen på sin egen blogg.

Telefon fra politiet

Grung forteller at hun var usikker på om hun skulle anmelde saken, frem til hun fikk en telefon fra Manglerud politistasjon.

– De sa det var sendt flere sms til mitt nummer fra et nummer de etterforsket. Vedkommende bak telefonnummeret har tydeligvis plaget flere, ikke bare meg. De lurte på om jeg ønsket å anmelde det, og da svarte jeg ja, sier Trine.

Ekkelt og ubehagelig

«Leverer anmeldelse i sms-saken nå. Bra de tar dette på alvor», skriver Grung på sin twitter-konto.

grune
grune

Hun hevder hun ikke blir redd, men at hun syns det hele er ubehagelig.

– Jeg blir ikke redd, jeg ler meg i hjel. Men det er ubehagelig fordi ungene plutselig kan lese disse sms´ene, sier hun til «God kveld Norge»

Allerede i 2009 blogget Grung om sex-hetsen, også den gang anmeldte hun saken.

Les også :Trine Gruns sex-hetset på sms

«Skjer dette igjen, gjør jeg som sist og anmelder det til politiet. Jeg hadde en periode noen som sendte meg ekle bilder i posten. Det finnes mange merkelige kryp der ute! Hva får en ut av å sende en sms med dette innhold? Sitter de i andre enden og «koser» seg da? Merkelige lyster,» fastslo Grung på bloggen sin.

Fått sex-hets tidligere

Tidligere har hun mottatt både brev i posten med pornografi og blitt oppringt av personer med uedle hensikter. Ifølge Grund gikk meldingene ut på grove seksuelle beskrivelser av hva personene ønsket å gjøre med henne.

– Det var en kar som ringte en gang i uka. Etter å ha sjekket nummeret fant jeg ut at det var fra telefonkiosker på bensinstasjoner, sa Grung dengang.

Anmeldt før

– De var så grove at jeg måtte si at barna ikke skulle røre telefonen min. Mannen min prøvde å ringe opp, men han tok aldri telefonen, forklarer hun.

Grung anmeldte forholdet, også den gang, men det ble ikke prioritert av politiet. Nå har hun altså gått til nok en anmeldelse.