Johan Thorbjørnsen
Johan Thorbjørnsen

Her brenner Løv-Ham-keeperen straffespark

Johan Thorbjørnsen ble syndebukk da Løv-Ham tapte for Asker.

Løv-Ham står med null poeng etter de to første serierundene i Adeccoligaen. Søndag ble det et knepent 0-1-tap for Asker hjemme på Varden Amfi.

Johan Thorbjørnsen (Foto:
  Lien, Kyrre/SCANPIX)
Johan Thorbjørnsen (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

TV 2 PLAY: Se utvidet sammendrag fra oppgjøret her

Resultatet kunne fort ha blitt annerledes. Ett minutt før slutt fikk hjemmelaget tildelt straffespark etter det dommeren mente var en hands innenfor Askers 16-meter.

Til publikums store forbauselse var det Løv-Ham-keeper Johan Thorbjørnsen som løp over hele banen for å ta straffesparket. Det gikk ikke som planlagt og forsøket ble reddet av Thorbjørnsens keeperkollega Lars Cramer.

Se keeperstraffen i videovinduet øverst.

En skuffet Thorbjørnsen forteller til Bergens Tidende at det var avtalt på forhånd at han skulle ta straffesparket, og at han var helt sikker på å score.

– Jeg følte meg trygg på å score, og det var veldig skuffende at jeg ikke gjorde det. På trening feier jeg den inn, men nå traff jeg ikke rent på ballen, sier Thorbjørnsen til BT.no.

Thorbjørnsen er imidlertid ikke den eneste på Løv-Ham som sliter med å score mål. Arne Sandstøs menn scoret ikke et eneste mål på fem treningskamper før sesongen, og tapte også 0-1 i kampen mot Ranheim i første serierunde.

Adeccoligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk