HOTEL CÆSAR,Vanessa Nyman,Marte Sæteren,Roger Nyman,Erlend Vetleseter
HOTEL CÆSAR,Vanessa Nyman,Marte Sæteren,Roger Nyman,Erlend Vetleseter

Vanessa avslører utroskap

Se hva som skjer denne uken på «Hotel Cæsar».

Vanessa bruker slue triks for å føre foreldrene sammen igjen. Når det ikke fungerte med arrangert middag, går hun til det skritt å fortelle Bea at Roger tidligere har vært utro mot Monica. Bea blir redd for at hun nok en gang har valgt en mann som ikke er til å stole på.

Det er også dagen for hvor det tapende laget etter konkurransen mellom de ansatte og ledelsen må gjøre opp og stille en dag på gulvet. Morsomt blir det når Arnfinn må ikle seg pikkolouniform og Juni må jobbe i oppvasken på Cleo.

Les Vanessas blogg her!

Cathrine tar saken i egne hender

Konsernledelsen jobber med å finne en listig måte å overtale naboene på Fugleholmen til å selge tomtene sine. Dette er naboer Anker-Hansen-familien har kjent i generasjoner, og Jens August ser for seg at det kan bli vanskelig å få kjøpt disse attraktive tomtene som er helt nødvendige for Fugleholmprosjektet.

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Overraskende har Cathrine tatt saken i egne hender og kontaktet naboene uten å informere de andre i konsernledelsen. Jens August raser når han i tillegg får vite at Cathrine har innledet et forhold til Arnfinn.

Runa vil invitere Tom på date, men synes det er for kort tid siden bruddet med Goggen. Hun velger å invitere Tom på fordrag om regnskogene i stedet.

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag - torsdag klokken 19.30!