wilshere
wilshere

Wilshere til TV 2: – Lehmann så ut som han var 30

Arsenals supertalent er imponert over den tyske keeperens comeback i Premier League.

Veterankeeper Jens Lehmann (41) var i aksjon for Arsenal for første gang på nesten tre sesonger i søndagens seier mot Blackpool på Bloomfield Road.

Arsenals stjerneskudd Jack Wilshere sier til TV 2s Premier League-kommentator Øyvind Alsaker at det ikke var mulig å se at den tyske keeperen egentlig la opp for snart to år siden.

Se intervjuet øverst i artikkelen!

– Lehmann var strålende i dag. Han visste ikke at han skulle spille før rett før kampstart. Almunia skulle starte kampen, men ble syk.

– Han holdt oss inne i kampen med noen gode redninger – det så nesten ut som han var 30, sier Jack Wilshere til TV 2 Sporten.

Arsenal ledet 2-0 til pause, men hjemmelaget kom tilbake i kampen tidlig i andre omgang. En god Arsenal-kontring sørget for at London-laget sikret seg tre svært viktige poeng i tittelkampen.

– Vi visste hva vi kunne forvente oss her. De er et godt lag, men sliter i nedrykksstriden og vi var klar over at det ville bli en tøff og fysisk kamp, sier Wilshere.

– De starter andreomgangen bra, og fikk et mål, det var ikke det vi ønsket, men heldigvis scoret Robin Van Persie et bra mål og sikret seieren.