LinniGraater utengraf
LinniGraater utengraf

Derfor gråter Linni på TV

– Jeg får helt vondt av å tenke på det.

I videovinduet ovenfor får du en sniktitt på den nye sesongen av «Linni» på TV 2 Bliss, som har sesongpremiere i kveld kl.19.55.

Glamourmodellen Linni Meister har fått besøk av sin spreke bestemor «grandma», og sammen med sønnen Dennis er de ute og nyter det fine været i Oslos gater.

I hovedstaden er Linni overlatt til seg selv, siden hennes familie bor i Stavanger. Derfor er det ekstra stas med bestemoren på besøk.

Fikk masse meldinger av Carew

Linnis bestefar døde i 2010, og siden da har bestemoren bodd alene. Tanken på bestemoren alene får Linni til å ty til tårene.

– Bestemoren og bestefaren min hadde vært gift i 60 år. Så det er jo en kjempe stor forandring for henne, og de var jo så forelsket og. Jeg ser så opp til den kjærligheten deres, og nå bor hun i Stavanger alene. Nei uff, jeg får helt vondt av å tenke på det.

På en benk koser de seg med en is mens Linni oppdaterer bestemoren på det siste kjendissladderet. Når det dukker opp et bilde av fotballspillerne John Carew og Morten Gamst Pederesen i avisa kan Linni røpe at hun har fått masse meldinger av dem begge.

– Se, han har sendt meg masse meldinger. Óg han. Da sendte Bernhard melding og sa «hold deg unna dama mi».

Renner inn tilbud fra beilere

I fjor sommer giftet Linni seg med Bernhard Berntzen i all hemmelighet i Las Vegas, men for et par måneder siden fortalte Linni at de to ville ta en pause fra hverandre, og flytte hver for seg for en periode.

Linni-familie-300
Linni-familie-300

Etter kort tid på egne ben har det allerede rendt inn tilbud fra andre beilere, som ønsker å bli bedre kjent med den barmfagre glamourmodellen, som nå er stjerne i sin egen TV-serie på TV 2 Bliss.

Men etter å ha hatt et vanskelig forhold til sin ektemann Bernhard er menn det siste Linni vil fokusere på akkurat nå.

– Jeg bare si til dem at jeg ikke er så interessert i det akkurat nå. Det er ikke det som er viktig i livet mitt nå. Jeg er virkelig ikke interessert i noen gutter nå, understreker Linni i et intervju med «God kveld Norge».

– Vet hun har det kjempe vondt

Linni ser veldig opp til besteforeldrenes kjærlighet, som varte i 60 år, for Linni er av oppfatningen at nesten ingen holder sammen den dag i dag.

– Jeg er så glad for at de to hadde hverandre. Den kjærligheten deres unner jeg dem så sinnsykt mye. For det er nesten ingen som holder sammen den dag i dag. Det er kjempe vanskelig, jeg vet selv hvor vanskelig det er, og derfor ser jeg så sinnsykt opp til deres kjærlighet som var så sterk og unik, sier en gråtkvalt Linni.

– Jeg vet at hun har det kjempe vondt og at hun savner han. Det gjør vi jo alle. Men allikevel synes jeg de skal prise seg heldig som fikk så mange flotte år sammen, og at de uansett alltid vil være sammen.