Stuart O' Grady (foran) og Fabian Cancellara (bak). (Foto: BETTINI/Afp)
Stuart O' Grady (foran) og Fabian Cancellara (bak). (Foto: BETTINI/Afp)

O`Grady advarer: – Cancellara er sulten

Storfavorittens løytnant tror nedturen i Flandern har skjerpet Fabian Cancellara før Roubaix.

Kortrijk, Belgia (TV 2 Sporten): De fleste trodde Fabian Cancellara skulle vinne Flandern Rundt forrige søndag, men Leopard Trek-kapteinen måtte nøye seg med 3. plass. Lagkamerat Stuart O`Grady mener det vil slå heldig ut søndagens TV 2-sendte Paris-Roubaix.

– Fabian gikk glipp av seieren søndag. Men det har bare gjort ham mer sulten, Stuart O`Grady til TV 2 Sporten.

Skal bruke erfaringen
Australieren har i likhet med Cancellara vunnet "Hell in the north" tidligere. Han tror det er en fordel i konkurranse med for eksempel Thor Hushovds lag Garmin-Cervelo.

– Ja, erfaringen er viktig. Det er stor forskjell på å vite at man kan vinne Paris-Roubaix, og det å bare håpe at man kan gjøre det, forklarer O`Grady.

Se intervju øverst i artikkelen

Advarer mot anti-taktikk
I Flandern Rundt var Fabian Cancellara en "markert mann" i feltet, og flere av konkurrentene kjørte for å gjøre det vanskeligst mulig for den sveitsiske dieselmotoren. O`Grady håper ikke det er en vedvarende trend.

– Jeg håper ikke det. Jeg lever i troen på at alle på startlinjen vil vinne. Hvis man kun kjører for å nøytralisere noen, bruker man så mye energi på det at man ikke klarer å vinne selv. Vi så litt av det i Flandern, men Paris-Roubaix er et helt annen ritt. Når du eksploderer på brosteinen, klarer du aldri å komme tilbake, avslutter O`Grady.