einar_pia
einar_pia

Pia og Einar ble disket under verdensrekordforsøk

Snakket sammen i 26 timer på telefon.

I et helt døgn klarte Einar Gelius og Pia Haraldsen å holde samtalen gående, men det ble likevel ikke verdensrekord.

De ble nemlig diskvalifisert for brudd på reglementet.

– Det er kjipt, særlig siden det viste seg å være en kommunikasjonssvikt, forteller en sliten Pia Haraldsen til «God kveld Norge».

Det var den såkalte tisekundsregelen som ifølge representanten fra Guinness World Records som ble brutt. Uhellet skjedde da Einar Gelius ble servert vann på hotellrommet sitt, og henvendte seg litt for lenge til vedkommende - i stedet for Haraldsen.

– Jeg trodde han snakket til meg, så jeg oppfattet ikke at samtalen ble brutt, sier Haraldsen.

Føler seg tøff som skallet

Med så mange minutter å slå i hjel har nok samtaleemnene vært mye forskjellig. På verdensrekord.no har det vært mulig å følge rekordforsøket live. Einar og Pia har blant annet snakket om utseende, og Einar kunne erklære at han er forfengelig.

– Altså, jeg er ganske forfengelig. Jeg er det, og jeg bruker forferdelig lang tid på badet. Jeg skal jo drive å barbere hodet mitt hver dag. De siste årene har jeg ikke hatt hår, og jeg er veldig tilfreds med det. Jeg føler meg litt tøff med det.

Haraldsen forteller at hun har blitt kjent med en ny person, og at det ikke var store problemer med å holde samtalen i gang.

– I begynnelsen gikk det veldig greit, for da var det så mye å spørre om, og vi holdt en jevn flyt. Men i 3-4 tiden i natt var jeg veldig sliten og døsig. Så gikk det greit igjen. Det var bare å presse seg selv, sier hun.

Har diskutert sexstillinger

Komikerne Zahid Ali og Shabana er i skrivende stund fortsatt med på verdensrekordforsøket, som startet klokken 12 fredag. Det er foreløpig ikke kjent om komikerne har klart å sette ny Guinnes-rekord.

Shabana og Zahid har blant annet snakket om hvilken stilling som er best hvis man vil bli gravid.

Haraldsen røper at hun mest sannsynlig ikke kommer til å gjøre noe slikt igjen, men at det har vært en artig opplevelse.

– Nei, jeg kommer nok ikke til å gjøre det igjen. Men vi er stolte over forsøket. Selv om vi ikke satt verdensrekord, så er vi likevel noen av de som har snakket lengst sammen i telefon noen gang.