P FARMEN 300311 STA GKN
P FARMEN 300311 STA GKN

«Farmen»-Julie: – Fantastisk å se Frode

Fikk kortvarig lykkerus med kjæresten Frode da hun røk ut av «Farmen».

Julie Aas Rye ble slått av Synne Bolstad i tvekamp i «Farmen». Håndballspilleren Synne hadde null problemer med å vinne over Julie i øksekast. Dermed måtte Julie hjem, heldigvis til kjæresten Frode Sætre. Men gleden ble kortvarig.

– Jeg ble forlatt da jeg kom hjem, ler Julie og forklarer årsaken.

– Frode skulle nemlig til Tyskland med jobben den helgen. Så vi fikk bare noen timer sammen før han måtte dra. Jobbturen var planlagt i lang tid så vi hadde faktisk spøkt om at jeg ikke måtte ryke ut den helgen, sier Julie Aas Rye.

– Overskygget skuffelsen

Noen bryter totalt sammen i skuffelse når de må forlate «Farmen». Slik var det ikke for Julie. Hun hadde slitt med enorme magesmerter hele uken og måtte nesten trekke seg. Derfor føltes det godt å forlate konkurransen på vanlig måte.

– Det var en litt todelt følelse å ryke ut. Det var kjipt, men samtidig kan du se at jeg smiler litt. Tanken på å møte venner, familien og kjæresten min Frode, få annen mat og behandling slik at jeg ble friskere, overskygget skuffelsen, sier Julie.

– Tiden hadde stått stille

Men ikke alt ved den moderne verden var like fantastisk som hun hadde tenkt seg inne på «Farmen».

– Sjokoladen smakte ikke så godt som man hadde forestilt seg og kanelbollen på bensinstasjonen var ikke så suveren. Men det som var fantastisk, var å se Frode igjen, sier Julie som fant tonen med samboeren øyeblikkelig.

– Det føltes som tiden hadde stått stille. At vi bare begynte der vi slapp. Vi snakket ikke om «Farmen» i det hele tatt. Det var bare rett tilbake til hverdagen, sier Julie og tilføyer lattermildt:

– Frode manglet den glorien som han hadde når jeg forstilte meg ham på gården.

– Ny leilighet

Men en ting ble forandret for paret.

– Før jeg dro inn hadde vi snakket om å skaffe oss ny leilighet. Og det fikk vi ordnet rett etter at jeg kom ut. Det var stas, sier Julie.