Guri scanpix
Guri scanpix

Guri Schankes show avlyst

Måtte avlyse konsert på grunn av dårlig billettsalg.

I 2009 ble Guri Schanke s musikal «Musicals!» stoppet, grunnet brutt tillit til produsenten.

Showet «Musicals!» skulle inneholde musikalklassikere og settes opp 13 steder på østlandsområdet.

Det ble lagt ut billetter til tre forestillinger på Edderkoppen Teater i Oslo. Da «God kveld Norge» omtalte saken var det kun solgt 25 billetter til musikalshowene i hovedstaden.

«En musikalsk reise»

Guri Schanke gjorde tolv spredte konserter i fjor høst sammen med Tommy Nilsson. Showet «En musikalsk reise» fikk gode kritikker og hadde gode seertall.

Sammen med Tommy skulle Guri fremføre «En musikalsk reise» på Hamar 18. mars. Denne ble avlyst på grunn av dårlig billettsalg.

– Birkebeineren gikk samtidig, og det tømte Hamar, så da valgte vi å stoppe det. Rennet tok all fokus rett og slett. Vi som arrangør bomma på datoen, men vi skal flytte showet til høsten en gang, sier Frode Nilsen i Interbooking.

Bekrefter avlysning

Artist Magnus Tonning Riise var blitt spurt om å delta sammen med Schanke under opptredenen på Hamar. Han bekrefter at denne forestillingen nå er avlyst.

– Forestillingen ble avlyst på grunn av dårlig billettsalg. De skulle ha konsert på Hamar, og jeg ble spurt om å være gjesteartist. Guri ringte meg og spurte om jeg ville synge med henne, sier Magnus Tonning Riise.

«God kveld Norge» har vært i kontakt med Guri Schanke, som ikke har ønsket å gi noen kommentar i sakens anledning.