Farmen-Synne får nakenbilder av gutter

Morten Emil: – Hold deg vekk, gutt!

Torsdag kveld var det duket for celeber feiring av sesongstart for seriene «Linni» og «Petter elsker Mari» som sendes på TV 2 Bliss.

Det populære Farmen-paret Synne Bolstad og Morten Emil Bergan har ennå ikke bekreftet at de er kjærester på TV-skjermen, men på rød løper torsdag kom de sammen som kjærestepar for aller første gang.

Les også: – Vi startet på nytt etter «Farmen»

Paret flørtet hemningsløst på kjendisfesten, og legger ikke skjul på at de er stormende forelsket.

– Hun er helt fantastisk. Jeg er kjempe forelsket, sier Morten Emil til «God kveld Norge».

Fikk hemmelig nummer

Synne har opplevd å få mye oppmerksomhet etter at Farmen begynte å rulle og gå på TV. På et tidspunkt ble det så mange henvendelser på telefonen, så hun så seg nødt til å få hemmelig nummer til slutt.

At guttene byr av seg selv for å få hennes oppmerksomhet er også tilfelle.

– Jeg har fått mms-meldinger fra gutter på telefonen min som spør hvordan jeg har det og om jeg er keen på å hooke opp, og vedlagt er det da bilde av gutten i bar overkropp og litt sånn, forteller en lattermild Synne.

Hun påpeker at slike henvendelser bare får henne til å smile, men at hun stusser litt over hvorfor gutter egentlig får seg selv til å gjøre slik, mens hun sender et blikk i retning kjæresten.

– Ikke sett oss i samme bås nå, svarer Morten Emil kjapt tilbake, og Synne blir nødt til å ro seg inn.

– Nei, nei, ikke du. Ikke du. Du er snill. Du er en spesiell én, sier hun og smiler til sin kjære.

Populær blant damene

Synne vil ikke karakterisere de avslørende bildene som nakenbilder, men at det er naken hud i form av bar overkropp er det ingen tvil om. Dette har Morten Emil en klar formening om.

– Hold deg vekk, gutt! Neida, det er bare sånn det er. Det er en konsekvens av å være såpass profilert gjennom å delta i et program som Farmen, som har såpass mange seere, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet

tvekamp-Morten-Emil-og-Synne
tvekamp-Morten-Emil-og-Synne

Synne må også finne seg i at kjæresten hennes er populær blant damene.

– Jeg må også takle til en viss grad at han får meldinger fra jenter om at han er så fin og lalalala, men jeg stoler på han. Jeg føler meg trygg og det er absolutt det viktigste i et forhold. Og det er en god følelse som jeg har, som man egentlig kjenner fra dag én, og det har jeg hatt.