VMan P509378
VMan P509378

Slik skal RBK-Larsen temme Ujah

Rosenborgs danske midtstopper varmer opp til Lillestrøm-kampen blant trønderske bulldogger og retrievere.

Trondheim (TV 2 Sporten): Jim Larsen har skaffet seg leilighet i Trondheim, og når kjæresten kommer til uka mangler bare en ny hund før dansken er i mål på hjemmefronten. Sammen med TV 2 inntok Larsen Målsjøåsen kennel og Hundepensjonat i Klæbu, for å sjekke ut ulike hunderaser.

– En setter – irsk gordon eller engelsk – eller en retriever, mener den fotballinteresserte innehaver Klaus Grendstad er hundetypene som matcher Larsen best som fotballspiller.

– Jeg hadde vel foretrukket bulldogg, den ser mer barsk ut, smiler Jim Larsen høflig.

Se Larsen blant hundene i videovinduet over

Føler ikke press
25-åringen, som ble hentet for 8,5 millioner fra danske Silkeborg like før seriestart, har imidlertid ikke skremt Tippeligaspissene i de to første kampene etter debuten. Mot Brann ble det tap 2-1 i Bergen, før Stabæk slo RBK 2-1 på Lerkendal i andre serierunde. RBKs nye stopper var involvert i flere av baklengsmålene.

– Jeg er sikker på at når vi får litt tid sammen skal det bli skikkelig bra, vi er på riktig vei og jobber godt på trening, sier den sympatiske dansken med den tøffe oppgaven å fylle tomrommet etter Kris Stadsgaard og Vadim Demidov på Lerkendal.

– Det tenker jeg ikke så mye over, jeg føler ikke press. Jeg gjør så godt jeg kan i hver eneste trening og kamp leverer 100 prosent hver gang, da kan man ikke gjøre mer, sier Larsen til TV 2 Sporten.

Må temme Ujah
Søndag får han oppgaven med å temme Lillestrøms toppscorer Anthony Ujah.

– Det gjelder å ha halsbånd her, får se om jeg kan låne det på søndag, spøker Larsen til kennelinnehaveren, som i likhet med trøndere flest er tvilende til årets RBK-utgave.

– Jeg tipper uavgjort. Men hadde jeg kunne halvgardert skulle jeg satt hjemme også, slår Grendstad fast.

DIREKTE: Se Rosenborg - Lillestrøm på TV 2 og tv2sumo.no søndag kl. 20.00.