Leganger (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Leganger (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)

– Skal slåss og ofre blod

Larvik-jentene er seiersvante, men bare Cecilie Leganger har vunnet Mesterligaen. Nå vil spillerne ofre alt for endelig å nå finalen.

Larvik har tre ganger tidligere nådd semifinalen i Mesterligaen, men lengre har de ikke kommet. I fjor ble Viborg for sterke.

Lørdag står Buducnost på andre banehalvdel. Også de har slitt med å levere når det virkelig gjelder. Laget fra Montenegro har tapt hele fem semifinaler. Senest i 2002.

– Jeg tror det er viktig at vi er litt ydmyke. Ja, vi har kommet til semifinalen, men vi har vært i mange semifinaler før, og det er ikke alltid de har gått bra, så vi må være ydmyke og ha respekt for motstanderen. Vi har gode muligheter hvis vi fighter, sloss og ofrer blod for å gå videre, sier Cecilie Leganger.

Gleder seg
Hun har vunnet Mesterligaen med Slagelse to ganger.

– Det er veldig deilig og veldig stort å vinne Mesterligaen. Man blir alltid sugen på mer når man har opplevd det før og vet hvor stort det er, sier Leganger.

De andre spillerne i Larvik gleder seg til kampen.

– Jeg er kjempesugen på å nå den finalen og gå hele veien med Larvik. Det er jo det største en klubb kan vinne. Vi er utrolig skjerpet og klare for å gå hele veien. Jeg tror vi har store muligheter i år hvis vi holder oss skadefrie, sier toppscoreren i Mesterligaen, Heidi Løke.

– Står ikke tilbake for noen
– Det blir en kjempeviktig kamp for oss og vi er forberedt til å gi alt. Vi må krige og slåss fra første sekund og alt må klaffe fra start. Vi må bare spille vårt spill og så får vi se hvordan det går, sier Linn-Kristin Riegelhuth,

Larvik stiller med et skadefritt mannskap mot Buducnost.

– Vi står ikke tilbake for noen av de andre lagene som er igjen i turneringen, så jeg synes vi har en god mulighet, sier trener Tor Odvar Moen.

– Jeg håper vi skal styre kampen, og at vi spiller skikkelig bra, det hadde vært det beste, sier Gro Hammerseng med et stort smil.