Linni
Linni

Nå snakker han om bruddet

Eksen dukket opp på Linni Meisters fest.

Torsdag kveld inviterte TV 2 Bliss til eksklusiv feiring av sesongstarten på seriene «Linni» og «Petter elsker Mari».

Mens første sesong av «Linni» bød på giftermål med Bernhard Berntzen i Las Vegas, vil det i denne sesongen dukke opp langt mer alvorlige scener som til slutt ender med at de bor hver for seg. Paret har sønnen Dennis (1,5) sammen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SJOKKERT: Linni Meister ga forloveden Bernhard Berntzen sjokkbeskjeden om sin graviditet, ved å slenge graviditetstesten i hodet på ham.
SJOKKERT: Linni Meister ga forloveden Bernhard Berntzen sjokkbeskjeden om sin graviditet, ved å slenge graviditetstesten i hodet på ham.

I mediene er bruddet allerede kjent, men Bernhard tok likevel turen for å feire sesongåpningen ved motehuset Eger på Karl Johan torsdag.

– Tar det ikke så tungt

Linni har tidligere uttalt seg om bruddet, men nå tar Bernhard bladet fra munnen for aller første gang.

– Hvordan blir det å få krangling og brudd servert på TV-skjermen?

– Jeg vet jo ikke ennå hva som blir vist, men tar ikke det så tungt at det vises alle sider fra vår hverdag. Det er bare sånn det er, sier Bernhard til «God kveld Norge».

– Hvordan er forholdet mellom deg og Linni i dag?

– Hehe. Dere får følge med på serien, sier han.

Les også: Her gir Linni ektemannen beskjed om at hun flytter ut

Positive tilbakemeldinger

Bernhard syntes det var hyggelig å være til stede under feiringen torsdag, og sier til «God kveld Norge» at han utelukkende har fått positive tilbakemeldinger etter forrige sesong.

– Så langt har det bare vært hyggelige tilbakemeldinger. Kvelden i dag blir koselig og spennende, selv om det nok ikke blir sent for min del på grunn av jobb i morgen, sier han.

Den siste tiden har Linni uttalt seg til mediene om krangling og brudd, men oppslagene skremmer ikke Bernhard.

– Det her er Linnis greie, jeg er bare statist jeg. Jeg har min jobb som jeg fokuserer på, og som Linni respekterer, også respekterer jeg hennes jobb, sier Bernhard.

Bernhard og Linni giftet seg i Las Vegas i fjor sommer. Tidligere i vinter var bruddet et faktum, og Linni har uttalt at giftermålet aldri ble registrert i norge, og at det derfor ikke var nødvendig med skilsmisse.

«Linni» kan du se søndag kl 19:55 på TV 2 Bliss.