NYE VEIER: Martin Andresen gjør endringer i treningsopplegget til Vålerenga i oppkjøringen til Tippeliga sesongen. (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)
NYE VEIER: Martin Andresen gjør endringer i treningsopplegget til Vålerenga i oppkjøringen til Tippeliga sesongen. (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)

Martin Andresen klar for Follo

Vålerengas hovedtrener Martin Andresen skal spille for fjorårets tapende cupfinalist kommende sesong.

- Han har vist at han fremdeles er en veldig god fotballspiller, og hans inntreden på laget vil hjelpe våre unge spillere til å ta raskere steg.

Martin Andresen er spilleklar for Follo FK i 2. divisjon.

Debuten får han etter all sannsynlighet allerede lørdag, i bortemøtet med Lillehammer, melder Østlandets Blad.

Kan debutere mot Lillehammer
- Follo har fremdeles en plass i Martins hjerte. Han er jo fra området. Når situasjonen i Follo FK ble som den ble i forrige uke, hadde han lyst til å bidra, sier Follo FK-trener Hans-Erik Eriksen til avisen.

Follo-treneren utelukker ikke at Martin Andresen får sin debut for fjorårets tapende cupfinalist allerede i helgen.

- Det kan godt hende, vi får ta en vurdering på det, sier Eriksen.

– I god form
Vålerengas trener har trent med Follo den siste tiden. I fjor spilte Andresen for Vålerengas 2.-lag, men har nå nærmest gått tilbake til røttene hvor karrieren startet på 90-tallet

Andresen vil spille gratis for Follo, som til daglig spiller i 2. divisjon avdeling 2.

- Han har vist at han fremdeles er en veldig god fotballspiller, og hans inntreden på laget vil hjelpe våre unge spillere til å ta raskere steg, sier Eriksen.

Follo mistet i fjor plassen i Adeccoligaen i fjor på grunn av økonomiske problemer. De måtte si opp alle sin spillere slik at klubben nå nærmest er en ren amatørklubb å regne.

Follo tok seg overraskende til cupfinalen forrige sesong, hvor klubben tapte 0-2 mot Strømsgodset.

Lang karriere
Andresen har tidligere spilt for Ski, Moss, Viking, Stabæk, Wimbledon, Molde (lån), Blackburn (lån), Brann og Vålerenga. Han tok over som trener i Vålerenga i 2007.

For Norge fikk Andresen med seg 41 landskamper og tre mål.