tord_NT_sumo
tord_NT_sumo

Norske Talenter-Tord danser i Senkveld

Fem millioner har sett tiåringen på YouTube.

I skrivende stund har dansen som 10 år gamle Tord Korsvold fra Bergen gjorde på «Norske Talenter», blitt vist utrolige fem millioner ganger på «YouTube». Tord kommer til «Senkveld» for å fortelle hvordan han opplever hysteriet, og så skal han selvsagt danse.

Les også: «Norske Talenter»-Tord (10) sett over tre millioner ganger på YouTube

Boksedronning

I helgen vant boksedronningen Cecilia Brækhus nok en tittelkamp. Denne gangen mot Jill Emery i Danmark. Samme helg ble bokseverdenen rystet da Rola El-Halabi ble skutt av sin stefar og tidligere manager i garderoben før kamp. I «Senkveld» forteller Cecilia om tittelkampen, hvordan bokseverdenen takler den tragiske hendelsen og om sine planer fremover.

Musikalsk samarbeid

På scenen står vår svenske hip-hop-favoritt Timbuktu sammen med en av Norges mest spennende låtskrivere og vokalister; Susanne Sundfør. For første gang framfører de singelen «Kapitulera» fra Timbuktus kommende album. En nydelig låt med det beste fra to musikalske verdener.

Les også: Stjerneduo debuterer på Senkveld

Svett dating

Henrik Thodesen er godt i gang med å finne seg kjæreste på TV. I «Torsdag kveld fra Nydalen» tester han ukentlig ut mulige nye partnere. Det er en rimelig flau prosess, men det er ingenting mot det han opplevde da vi spilte inn sjekke- og date-konkurransen i «Camp Senkveld». Da ble Henrik virkelig varm om ørene.

Les også: Bli med Henrik og Samsaya i stampen

For i «Camp Senkveld» gjelder det altså å imponere det motsatte kjønn under en blind date. Det ble en svært utfordrende og skamløs konkurranse der alle måtte by på seg selv – på kanten til det uanstendige.

«Senkveld» ser du på fredag klokken 22.15