synne farmen
synne farmen

Farmen-Synne: – Jeg synes det er urettferdig

Synne kjenner seg overhodet ikke igjen i Julies beskrivelse av henne. Se videodagboka!

I forkant av Farmens femte tvekamp ble Synne Bolstad utpekt til andrekjempe av Julie.

I likhet med flere av de andre deltakerne synes Julie at Synnes arbeidsinnsats på gården er for dårlig. Dette gjorde til slutt utslaget for Julies andrekjempevalg.

– Det som har vært viktig for meg da jeg valgte motstander er helt klart hvem som fortjener å få være her videre. Vi har alle vært arbeidsressurser på gården, men noen mindre enn andre, sa Julie i lørdagens episode.

Se også: «Farmen»-Runi: – Synne er litt slapp til å jobbe

– Jeg kjente meg ikke igjen

Både Synne selv og Farmen-flørten Morten Emil ble svært overrasket over begrunnelsen.

Sittende isolert i førstekjempebua døgnet før tvekampen forteller Synne til videodagboka hva hun mener om saken.

– Jeg føler det var veldig urettferdig begrunnelse av Julie til å velge meg som andrekjempe. Jeg kjente meg overhode ikke igjen i den beskrivelsen som hun kom med, sier Synne fortvilt.

– Veldig rart

Selv synes hun det er rart at hun ikke har blitt valgt som første- eller andrekjempe tidligere dersom arbeidsinnsatsen hennes er for dårlig.

– De som røk kjappest ut er de som har bidratt minst til felleskapet og har unnasluntrert arbeidet og sånt. Da synes jeg det er veldig rart at ikke jeg har vært en veldig sterk kandidat til å bli førstekjempe og andrekjempe alle de gangene når arbeidsinnsats og arbeidsmoral har stått så høyt på lista til alle her inne, tilføyer hun.

Se også: Nå spår Morten Emil jentekrangel på Farmen

Får støtte av Morten Emil

Farmen-kjæresten Morten Emil mener at Synne har jobbet hardt samtlige dager på gården.

– Begrunnelsen til Julie synes jeg var helt grusom. Jeg synes det var utrolig umodent gjort, og jeg skjønte ikke hva hun mente.

Han håper og tror dette vil bidra til at Synne blir mer motivert for å vinne over Julie under tvekampen.

– Forhåpentligvis ble Synne ble like opprømt og forbanna som jeg ble over begrunnelsen til Julie, og bestemmer seg for å knuse Julie under tvekampen, sa han like etter at andrekjempevalget var et faktum.