marens (Foto: TV2/TV3)
marens (Foto: TV2/TV3)

Paradise-Maren avslører hemmeligheten bak silikon-puppene

Kjøpt for poker-gevinst: – Stolt over at jeg har betalt selv. Se video!

Maren Edvardsen Kallhovd har fått mye oppmerksomhet i «Paradise Hotel».

Se videointervju med Maren i videovinduet over saken!

Mye fokus på frontpartiet

Det har vært særlig mye fokus på Marens frontparti så langt i skandaleserien.

Se video - Niklas og Maren fant tonen på hotellet:

506180

Maren fant også tonen med Kim Høgås Hansen:

507034

– Ser naturlig ut

Nå røper hun hemmeligheten om de mye omtalte puppene.

– Jeg la meg under kniven og så dyttet jeg inn litt silikon. 250 gram, så jeg har jo ikke tatt silikon med intensjon om å få oppmerksomhet, eller se ut som en pornodronning. Jeg gjorde det for min egen del, for å få litt større pupper. Og det ser veldig naturlig ut, sier Maren, som kan røpe at bare en av guttene spurte om hun faktisk hadde silikon da hun først sjekket inn på hotellet.

– Men det er ingen av de andre som sier de har sett det. De sier «åh, det ser så naturlig ut, og de hadde ikke lagt merke til det», uttaler reality-deltakeren.

Pokergevinst sikret pupper

Maren er ivrig pokerspiller, og skal neste uke spille NM i poker i Riga. Hun røper at det nettopp var favoritthobbyen som sikret henne puppe-operasjon.

– Først så ble puppene mine mindre. Først ble de større, så ble de mindre. Da tenkte jeg «nå vil jeg ha like store pupper som jeg hadde», eller kanskje litt større da. Så hadde jeg vunnet litt penger på poker, så da tok jeg sjansen og stappet inn litt silikon, smiler hun.

– Jeg er stolt av puppene mine, og at jeg har betalt for de selv. Det er det viktigste egentlig, at jeg har betalt for de selv, mener Maren.