Tone Damli Aaberge  (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Tone Damli Aaberge (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

Derfor har Tone fått treningsforbud

«Noke skikkelig drit».

Tone Damli Aaberge har blitt nektet å trene i tre dager, røper hun på sin blogg.

«Skal prøve meg på ei lett økt, har hatt treningsforbud i tre daga, har springeforbud heilt til torsdag, noke drit, men sånn e det når ein har fått konstantert «jumpers knee», "hoppekne" eller «patella tendonitis» som det heite på fint», skriver poprinsessen på sin blogg.

– Skikkelig drit

Hun røper selv forklaringen på tilstanden.

«Betennelsestilstand i senen fra kneskåla til leggbeinet. Noke skikkelig drit, for eg hata å ikkje kunne ta meg ein joggetur i vårværet eller springe intervalla på mølla, det e jo noke av det beste eg veit... Får berre vere tolmodig, håpe på at kortisonen gjer underverker», melder Tone.

– Viktig å stramme opp

Tone har alltid vært svært opptatt av trening. Hun har tidligere fortalt «God kveld Norge» at hun bedriver løping, styrketrening og pilates minst fire ganger i uka.

Les også: Her er Tones sju treningstips

– Mageøvelser synes jeg er veldig viktig. Det er ikke noe slingring der. Ellers er det viktig å stramme opp litt sånn generelt. Og her er det viktig for oss damer å stramme opp, sa Tone til «God kveld Norge» og knipset i tricepsen på underarmen sin da hun frontet en Nike-kampanje.

– En merker at når man har bikket tjue, tretti og førti så skjer det noe med kroppen, og da må man ta vare på kroppen og ta vare på den. Jeg har lyst til å ha en sprek kropp når jeg er femti og forhindre skader og passe inn i buksene som jeg har nå, uttalte Tone videre.

Trener med kjæresten

Aksel Hennie og Tone deler begge lidenskapen om å holde seg i form, og da de to ble sammen fant ikke bare Tone en kjæreste, men også en treningspartner.

– Han liker masse rart, klatring er han flink til. For meg er det ikke så viktig at han er aktiv, men det er hyggelig å trene sammen for jeg er jo et sosialt menneske, har Tone uttalt til «God kveld Norge».

Se video - slik trener Tone:

292036