Mitsubishi Carisma (1995 2004)
Mitsubishi Carisma (1995 2004)

Mitsubishi Carisma: Er dette verdens kjedeligste bil?

Debatten går på Broom-forumet. Hva er din kandidat?

Det handler ofte om drømmebiler når vi bilinteresserte diskuterer. Men hva med de bilene som er i helt andre enden av skalaen?

"2re" har startet en tråd i Broom-forumet som vi har sans for: Hva er verdens kjedeligste bil?

Hans kandidat er Mitsubishi Carisma, med begrunnelsen "Nabon har en sånn og den er til og sovne av. Ser ikke ut inni heller. Det verste er at han vasker to ganger i uka på sommeren og nesten ikke bruker på vinteren fordi han vil holde den fin. :-) "

Carisma? Ha ha! Les om den i Brooms bruktbilguide - her:

Gammel og umoderne Volvo

Blant de som så langt er foreslått er Mazda 323, Suzuki Baleno ogOpel Vectra 1,8 bensin: "Fytte F for en gærtrist bil!!"

Mens Otto mener Volvo 240 fortjener betegnelsen fordi: "...fatter ikke at den bilen liksom begynner å få en slags kultstatus. Den var gammal og umoderne allerede da den kom. Tungkjørt og bråkete og tørst og utrolig lite plass til å være så stor. Heldigvis begynner mange av dem å forsvinne fra veia nå".

Akkurat den vet vi mange Broom-lesere er uenig i. Mens kanskje flere er enig med Anglofeel som mener den kjedeligste bilen er konebilen: "Det må være konas Toyota Corolla 1,3 XLI. Jeg har aldri helt skjønt hva den i-en står for, for det er ikke mulig å merke noe til noen injection her. Når det er sagt er det kanskje også verdens mest holdbare bil".

Hva er ditt valg? Bli med på debatten - klikk her: