dell (Foto: Faksimile Dell.no)
dell (Foto: Faksimile Dell.no)

– Jeg håper ingen har kjøpt denne

Dell håper folk har skjønt at det er noe galt med prisen på denne stasjonære PC-en.

Det hender fra tid til annen at det blir litt surr i prisene når forskjellige nettbutikker oppdaterer hjemmesidene sine. Det var dette som skjedde da Dell.no la ut en av sine stasjonære PC-er med en prislapp på over en million kroner.

Les også: Du skal være ganske gira på å grille hvis du kjøper denne

Håper ingen har kjøpt PC-en

PR- og kommunikasjonsansvarlig i Dell Norge, Hans Seime, håper folk har skjønt at det er noe galt med prisen på den stasjonære PC-en Dell Sudio XPS 7100.

– Jeg veit ikke helt hva som har skjedd her, men det er nok en tastefeil som har sneket seg inn i forbindelse med oppdatering av sidene våre. Jeg håper folk har forstått at prisen er feil, og at ingen har kjøpt en stasjonær PC til over en million kroner, sier Seime til TV 2 hjelper deg.

Seime opplyser om at de skal fikse opp i prisene med en gang, og at de som mot formodning har kjøpt PC-en skal slippe å punge ut med en sekssifret sum.

Se også: På denne Grandiosaen er det absolutt ikke skinke

Ikke fullt så prisgunstig sykkel

Også G-sport har gått i samme tastefella som Dell. Barnesykkelen Aretti Spectrum 12 annonseres som en svært prisgunstig sykkel, med både solid ramme og støttehjul. Om sykkelen som tilsynelatende koster 10.000 kroner er så prisgunstig som G-Sport skal ha det til kan diskuteres.

– Nei, den er ikke prisgunstig i det hele tatt. Vi må bare beklage at prisen som har dukket opp på nettsiden er feil, forteller Kyrre Lømo, markedsdirektør i G-Sport.

Det egentlig prisen på sykkelen er 499 kroner, noe som gjør produktbeskrivelsen som en svært prisgunstig barnesykkel mer passende.

sykkel (Foto: Faksimile G-Sport.no)
sykkel (Foto: Faksimile G-Sport.no)

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter