hotel cæsar ukesnik uke13 sumo
hotel cæsar ukesnik uke13 sumo

Slutt mellom Runa og Goggen

Se hva som skjer denne uken på «Hotel Cæsar».

Det er slutt mellom Runa og Goggen, og Runa skal på Ida Maria-konsert med venninnen. Tom ser muligheten til å tilbringe tid på samme sted som Runa, men problemet er at det ikke er flere billetter å oppdrive. Tom ender opp med å selge jakken sin for en billett på svartebørs.

Etter brannen på Ankerseteren har Jenny vært innlagt for rehabilitering av brannskadene hun pådro seg. Endelig er dagen kommet for at hun kan flytte inn i toppetagen hos familien sin igjen. Jens August har ansvaret for å ordne gave til henne, men er travel med å ordne seg et møte med elskerinnen, Mona Lizzie. På vei ut døren møter han på Eva og Jenny Augusta. Klarer storsjarmøren å i land situasjonen denne gangen ?

Treningskonkurranse

Ledelsen har invitert de ansatte til treningskonkurranse for å skape et bedre samhold i bedriften. Hvis ledelsen vinner, skal de ansatte begynne å betale for å trene på Gaius Gym. Taper ledelsen, får de ansatte gratis trening og ledelsen må jobbe en dag på gulvet med de andre hotellansatte.

Jens August skal konkurere mot Vanessa, mens Mona Lizzie og Eva som kjemper om samme mann om dagen, også må konkurrere mot hverandre på Gaius Gym. Forsmådde Pelle er satt opp på lag med Bea, og får kalde føtter. Når konkurransen starter, sitter Pelle på gangen.

Vil de ansatte få se Jens August i pikkolokostyme, eller Arnfinn som stuepike, eller klarer de på toppen å hale i land heder og ære?

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag - torsdag klokken 19.30!