Kari Jaquesson tester ut en ny treningstrend: pole dance. (Foto: God morgen Norge)
Kari Jaquesson tester ut en ny treningstrend: pole dance. (Foto: God morgen Norge)

Kari Jaquesson tester sexy pole dance:
– Noen ganger vil vi være sexdronninger!

Det er ikke bare på strippeklubber damer svinger seg rundt en stang.

Etter mye pepper for at hun ikke kan klatre – noe som viste seg da Kari deltok i Fangene på fortet – har hun bestemt seg for å lære det. Ettersom brannmannkurs ikke er aktuelt, ble det pole dance.

LES OGSÅ: Se brannmenn i aksjon på kjøkkenet

Effektiv treningsform

Pole dance er nok best kjent som en type dans som foregår på strippeklubber, men foregår også på en rekke treningssentre. Pole dance er en unik form for dans, hvor det kombineres akrobatikk, styrke og fleksibilitet. Dette gjør pole dancing til en effektiv treningsform som også virker positivt på humøret.

– Poenget er ikke bare det som skjer utenpå: det at du skal friste noen, men det som skjer inni deg når du beveger deg på den måten. Det tror jeg er veldig frigjørende for veldig mange. Jeg opplevde det i hvert fall sånn, sier Jaquesson.

LES OGSÅ: – Mange trener for hard kondisjonstrening

Kari Jaquesson innrømmer at hun er dårlig til å klatre. Men med kurs i pole dance skal hun lære seg det!  (Foto: God morgen Norge)
Kari Jaquesson innrømmer at hun er dårlig til å klatre. Men med kurs i pole dance skal hun lære seg det! (Foto: God morgen Norge)

Deilig eksklusivt

Kari Jaquesson har, som så mange andre av oss, ikke tid til å være så sexy i hverdagen. Derfor mener hun at pole dancing er så deilig eksklusivt.

– Noen ganger vil vi være sexdronninger, sier Kari Jaquesson.

LES OGSÅ: Ballett er god trening for alle

Kari Jaquesson forteller at hun nå har meldt seg på et fullt kurs i pole dancing. Hun vil bli bedre. Og hennes største motivasjon:

– Jeg vil klatre til topps i stangen!