Ulrik Flo
Ulrik Flo

Flo gremmes over kjempemiss

Ulrik Flo misset på åpent mål mot Odd Grenland. 22-åringen frykter bommen ble avgjørende

Fosshaugane Campus / Bergen (TV 2 Sporten): Stillingen var 1-1 mellom Sogndal og Odd Grenland da dommer Svein Erik Edvartsen blåste i gang andre omgang på Fosshaugane Campus. Sogndal gikk ut i hundre og jaktet et tidlig mål. Etter to minutter fikk Ulrik Flo en eventyrlig mulighet til å sende hjemmelaget i ledelsen:

Odd-keeper André Hansen får en hånd på innlegget fra Cato Hansen, men ballen havner i beina på Flo, som klarer å bomme på åpent mål. 22-åringen blir litt presset av en Odd-forsvarer, men burde klart å få ballen innenfor stengene. Etter kampen var Sogndal-spilleren redd det var missen som gjorde at de hvitkledde tapte sin andre kamp av to mulige i årets Tippeliga.

– Surt
– Mye kunne sett annerledes ut om du hadde vært målscorer. Hvordan føles det å ikke ha den scoringen?

Det er utrolig surt. Det var kanskje forskjellen på seier og tap. Jeg tror i hvert fall at vi ville gått mye bedre i fra det enn vi gjorde hvis den hadde gått i mål, sier en skuffet Ulrik Flo til TV 2 Sporten.

TV 2 Play: Hør Ulrik Flo snakke om kjempemissen her.

Torgeir Børven sendte Odd Grenland i ledelsen kun to og et halvt minutt ut i kampen, men hjemvendte Eirik Bakke utliknet for Sogndal like før pause. Det var et håpefullt og fremadstormende Sogndal-mannskap som tok fatt på andre omgang. Bakke tror ikke resultatet hadde blitt 1-4 hvis Flo hadde scoret på den gedigne sjansen.

– Kunne snudd kampen
– Får vi 2-1 etter pause, da vet alle som spiller fotball at vi ville fått Odd høyere i banen, og da ville vi fått det som vi vil, sier Sogndal-kapteinen.

Trener Harald Aabrekk tror også den store sjansen var Sogndals mulighet til å snu kampen.

– Vi blir litt fortvila selvsagt, men vi skal opp ett nivå til, så får vi se i neste kamp, sier Aabrekk.

Ulrik Flo tar imidlertid missen med fatning og ser fram mot neste kamp.

Det er mange folk som ikke har spilt Tippeliga før, så man kan ikke regne med at alle skal ha rutine og takle alle sitausjoner som de burde, men vi får håpe vi klarer å nullstille oss. Dette er en del av læringsprosessen, sier 22-åringen.