BUUUUUUUU: Det tok bare en drøy halvtime før Charlie Sheen ble buet av scenen (t.h.) i premieren på sin egen turné, og rasende publikum (t.v.) forlot Fox Theatre i Detroit. (Foto: AFP/AP)
BUUUUUUUU: Det tok bare en drøy halvtime før Charlie Sheen ble buet av scenen (t.h.) i premieren på sin egen turné, og rasende publikum (t.v.) forlot Fox Theatre i Detroit. (Foto: AFP/AP)

Charlie Sheen buet av scenen i Detroit

Fra #winning til #losing etter fiaskopremiere – tross 5000 solgte billetter.

Charlie Sheens (45) 20 show lange turné i USA kunne neppe fått en verre start: Publikum buet den fallende skuespillerstjernen av scenen, etter det som virket som en særdeles lite planlagt opptreden.

Den skandaleombruste har fremstått som en av Hollywoods fremste rebeller etter at han fikk sparken av CBS fra produksjonen av «Two and a Half Men». Håpet var at turnéen kunne få karrieren til å skyte fart på ny.

SE OGSÅ: Her går Charlie Sheen amok

Lovet Snoop Doog

På forhånd var lite kjent om hva som ventet de 5000 som hadde løst billetter til premiereshowet i Detroit, utover at han hevdet rapperen Snoop Dogg ville stille opp, og at en pornostjerne skulle synge USAs nasjonalsang.

Publikum jublet når han kom på scenen, men etter en halvtime hvor han bare svarte på spørsmål fra salen og reklamerte for sin egen iPhone-app, fikk publikum nok, skriver TMZ.

– Dere har betalt for et show, og vet ikke en gang hva dere får, skal Sheen ha sagt, ifølge en anmeldelse i Hollywood Reporter.

– Ærlig publikum

Etter at Sheen sendte assistenten Simon Rex på scenen for å rappe, og selv forsvant, begynte publikum å forlate salen. Snoop Dogg var dessuten ikke til stede på annen måte enn i form av et lydopptak.

Reuters skriver at 20 minutter etter at showet var over, og det bare satt 750 fans igjen i salen, kom Sheen tilbake på scenen.

– Dette er et eksperiment, forklarte han.

Sheen, som er svært aktiv med hashtagen #winning på Twitter, innser trolig også selv at prestasjonen neppe kan ha vært helt på topp:

– Verdens ærligste by hedrer verdens ærligste mann, skriver han, sammen med et bilde av misfornøyde publikummere.

Dette bildet av publikum har Sheen selv publisert på Twitter søndag.  (Foto: @CHARLIESHEEN)
Dette bildet av publikum har Sheen selv publisert på Twitter søndag. (Foto: @CHARLIESHEEN)