John Terry, Fernando Torres og Didier Drogba. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
John Terry, Fernando Torres og Didier Drogba. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Gullhåpet svinner for Chelsea

Chelsea avga poeng mot Stoke i en spennende og sjanserik kamp.

Stoke - Chelsea 1-1

Stoke gikk opp i ledelsen etter bare åtte minutter ved Jonathan Walters. Han gjorde alt alene da han startet et raid på midtbanen passerte både David Luiz og Michael Essien på sin vei mot mål, før han fyrte av gårde en skudd bak en sjanseløs Petr Cech.

TV 2 Play: Se alle lørdagens Premier League-scoringer her

Cirka ti minutt før pause utlignet Didier Drogba for bortelaget. Nicola Anelka legger ballen inn i feltet, hvor en råsterk Drogba med mann i rygg styrte ballen med hodet bak Asmir Begovic.

Første omgang var preget av mye ballbesittelse til Chelsea og hurtige kontringer av hjemmelaget. Frank Lampard dundret til på hel volley fra langt hold, men skuddet gikk rett på Begovic og Stoke fikk klarert returen fra keeperen.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Andre omgang startet forrykende, og tre minutter ut i omgangen vartet Stoke opp med pen angrepsfotball og rullet opp til Jermaine Pennant som avsluttet rett på Cech. Bare noen minutter senere breisidet Drogba ballen i utsiden av stolpen etter et fint Chelsea-angrep.

Chelsea hadde et massivt press i første halvdel av den andre omgangen uten å få uttelling. Etter 66 minutter sendte Stokes Marc Wilson avgårde en kanonkule etter frispark. Cech klarte å slå den i tverrliggeren og på den påfølgende corneren fikk Stoke nok et bekjentskap med treverket.

I det 80. minutt hadde også Chelsea og Dider Drogba en suser i tverrliggeren , men det ble med poengdelingen på Britannia.

Se høydepunkter og mål øverst i artikkelen.