Prince William (Foto: PICTURE BY MICHAEL WEBBERLEY / M, © ep)
Prince William (Foto: PICTURE BY MICHAEL WEBBERLEY / M, © ep)

Slik var Prins Williams siste ungkarsfest

Detaljer fra den hemmelige festen avslørt.

Detaljene rundt prins Williams utdrikningslag har vært en godt bevoktet hemmelighet. Nå har imidlertid den britiske avisen The Sun avslørt hva forloveren prins Harry og kameratene hadde planlagt til den kommende brudgommen.

Slottsfest

Som seg hør og bør for en kongelig hadde prins Harry lagt utdrikningslaget til et enormt herskapshus der William ble feiret sist helg.

Tabloidavisen har spekulert i om strippere skulle underholde prinsen, men ifølge The Sun gikk utdrikningslaget noe roligere for seg.

William skal ha måttet ikle seg parykk og et klistremerke med dronningens navn på hodet. Avisen skriver at følget underholdt seg med å skyte leirduer og drikke portvin. Den kommende kongen skal også ha surfet i havet ved den private strandlinjen som hører med til den enorme eiendommen de hadde fått låne av en av Williams venner.

Hemmlighold

Prins Harry skal ha lagt svært mye arbeid i å holde detaljene rundt utdrikningslaget hemmelig og vennene som deltok skal ha fått forbud mot å vise seg i landsbyen der slottet ligger i dagene før utdrikningslaget.

En kilde The Sun har vært i kontakt med forteller at utdrikningslaget gikk relativt rolig for seg.

– Det var en relativt rolig utdrikningslagshelg. Det så ut som en gjeng med kompiser som hadde det hyggelig uten sine bedre halvdeler, sier kilden til avisen.