TILBUD: Etter kort tid på egne ben fra ektemannen Bernhard, renner det allerede inn tilbud fra andre menn som vil bli kjent med Linni Meister. (Foto: Mona Ranum, © ps)
TILBUD: Etter kort tid på egne ben fra ektemannen Bernhard, renner det allerede inn tilbud fra andre menn som vil bli kjent med Linni Meister. (Foto: Mona Ranum, © ps)

Beilerne står i kø for Linni

Se de første bildene fra den nye sesongen av «Linni».

I videovinduet ovenfor får du en sniktitt på den nye sesongen av «Linni» på TV 2 Bliss.

For et par måneder siden tok glamourmodellen Linni Meister og ektemannen Bernhard Berntzen det tunge valget om å flytte fra hverandre for en periode.

Les også: Linni og Bernhard flytter fra hverandre

– Nøler ikke et sekund

Etter kort tid på egne ben renner det allerede inn tilbud fra andre beilere, som ønsker å bli bedre kjent med den barmfagre glamourmodellen, som nå er stjerne i sin egen TV-serie på TV 2 Bliss.

– Det virker ikke som de nøler ett sekund selv om jeg har blitt mor eller er litt sårbar. De kommer og spør om vi skal finne på ting, forteller Linni i et intervju med «God Kveld Norge»

Men etter å ha hatt et vanskelig forhold til sin ektemann Bernhard er menn det siste Linni vil fokusere på akkurat nå.

– Jeg bare si til dem at jeg ikke er så interessert i det akkurat nå. Det er ikke det som er viktig i livet mitt nå. Jeg er virkelig ikke interessert i noen gutter nå, understreker Linni.

Les også: Her er Linnis nye sexy musikkvideo

Har sønnen Dennis sammen

Linni og Bernhard har sønnen Dennis sammen. Han kom til verden da Linni og Bernhard hadde vært sammen i et år.

I fjor sommer giftet paret seg i all hemmelighet i Las Vegas, men for et par måneder siden fortalte Linni at de to ville ta en pause fra hverandre, og flytte hver for seg for en periode. Linni flyttet dermed fra leiligheten de to delte i Oslo.

Den nye sesongen av «Linni» starter på TV 2 Bliss søndag 3. april kl 19:55.